Unora le sta chiar... ah ... bine
vb aia " nu tot ce-ti sta tie bine imi sta si mie "
simpatici mie una imi plac
Unii sunt chiar penibiliAu cercei de fete.
Altii arata chiar bine, parca exact asta le mai lipsea sa fie complet admirati de fete
Depinde adica unii sunt interesanti, dar la unii chiar nu le sta bine si isi pun doar asa sa fie si ei smecheri.
Nu am nimic cu ei. cunosc unii care sunt chiar super de treaba, respectuosi, si care nu numai stiu sa sufere ca au cercel in ureche. care au si ceva in cap. dar exista si aceia care daca au cercel in ureche cred ca sunt mai smecheri, dar de fapt arata doar cat de prosti pot sa fie.
Depinde.
La unii le sta foate bine, ii face mai dragalasi; x
Dar la altii le sta aiurea.cum zice @NIMENI ca niste gay.
Depinde cati are si unde ii are. Mie la baiat mi-ar place sa vad un cercel la o buza, in ureche sau in limba :X. imi place foarte mult cel din limba dar nu pentru mine
Pai. mie imi plac DOAR cei care asculta rock...sau cei sa zicem"mai intelectuali", dar nu ma impresioneaza golanii, fitosii si manelari(pe care ii intalnesc din pacate la tot pasul.)
Nu imi plac de nici un fel baietii cu cercei sau tatuaje! Sincer, daca asi vedea acum un baiat cu cercei si tatuaj, mi asi face o parere proasta despre el...cu toate ca poate uni nu sunt asa! Sincer! Nu imi plac asemenea baieti! Mai bine fara!
Si taica-meu are cercel in urecheSi face parte din categoria "simpatici" si pe deasupra mai are si parul lung.Rocker\m/.
Mie in general nu imi plac baietii cu cercei, dar poate chiar unul in ureche, doar daca ii sta bine.
La unii le sta chiar bine, dar cate unii cum a spus si nimeni chiar par a fi gay...
Depinde
unora le sta bine... altora nu
eu una prefer punkerii-rockerii cum si dau...
din nefericire specimenele de genul cocalar, poarta un diiitai cercelu cu diiitai bling blingul de 1 leu, care daca-l uita in ureche si se spala cu el, din "argintiu" devine negru, ei bine aia mi se par foarte foarte tristi.
cerceii la baieti sunt geniali, daca stiu unde sa si dea si cum sa-i poarte
Alinutcelcurios întreabă:
UnIntrebator întreabă: