| bOom a întrebat:

Cum vi se par blondele la caracter? Dar brunetele?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu cred ca firea unei persoane se caracterizeaza dupa culoare parului.big grin Fiecare om are caracterul sau care nu tine cont de culoare parului happy

12 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Ehe. daca ar sta caracterul in culoarea parului, ce bine-ar fi! Cu totii ne-am vopsi in nuante inchiselaughing

| inna a răspuns:

Eu nu judec oamenii dupa culoarea parului.Eu acu daca sunt bruneta ar trebui sa spun ca sunt mai destepte, mai tari etc.Nu ma iau dupa bancuri, glume proaste cum ar fi cele cu blonde laughing, depinde de inteligenta fiecaruia.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Atentie! Caracterul se educa si formeaza din mai multe directii si motivatii, Tu cred ca de fapt te referi la Temperament! Asta da!, mai e legat, oarecum, de ceea ce indica culoarea naturala a parului!

| catalina_2916 a răspuns:

N-are nicio legatura culoarea parului cu caracterul unei pers... dar, in general, din experienta proprie, as spune ca blondele sunt mai parsive, mai usuratice, q o inteligenta mai redusa, ar face orice pentru a obtine un castig(nu generalizez), p cand brunetele sunt sincere, indraznete, misterioase, q mai mult caracter, mai muncitoare, cu simtul raspunderii...parerea meahappy sa ma scuze blondele...tongue

| Mya a răspuns:

laughing hello! O fata isi vopseste doar parul, nu si creierul! Ce legatura are culoarea cu personalitatea...sunt fete care isi schimba nuanta de 2x pe an! Asta inseamana ca are 2 fete? laughing

| Yly a răspuns:

Uita-te la filmul Blonde & Blondertongue

| MADALINAAAA a răspuns:

Brunetele in general sunt mai misterioase, si din punctul meu de vedere au caracterul mult mai puternic decat al unei fete blonde.Acum,nu le bag pe toate in aceiasi oala.Cu toate suntem diferite, indiferent de culoarea parului.

| ghem a răspuns:

Hai s afacem un mic experiment.Gasete o tipacu par natural, intreab -o daca stie ce-i aia vopsea, daca ar fi dispusa sa se vopseasca. Apoi testeza - gandirea, iq -ul, inteligenta emotionala, si fa -i un teste de personalitate. Apoi voopseste-o blonda, repeta testele, dupa care vopseste-o bruneta, repeta aceleasi teste, iar apoi, ca s anul zica ca a atins doar extremele vopseste-o si roscata si repeta testele. Dupa 4 runde de teste, dupa un par natural care probabil acum e ars si degradat, vei stii raspunsul rolling on the floor) pregateste o crema regeneratoarerolling on the floor)

| Sunshine_2005 a răspuns:

Nu pricep ce legatura ar fi intre culoarea parului si caracterul unei persoane...fiecare om are propriul lui fel de a gandi si de a fi, care este independent d culoarea parului...

| bOom explică:

M-am uitat la filMu ala.Blonde&Blonder...rupee...

| bOom explică:

Am vrut sa vad ce parere aveti despre ele..nam spus daca e blonda e proasta...singuri ati spus-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blondele la caracter mi se par a fi doar pitipoance pentru ca unora le pasa numai de moda dar de brunete am o alta parere:ele par a fi ambitioase misterioase si face in asa fel incat ca persoana de langa ea sa fie mai interesat de ea si sa afle mai multe decat ar trebui si nu spun asta pentru ca sunt eu bruneta.

Întrebări similare