Mult prea proaste. Sau am imbatrinit eu Oricum consider ca la 14 ani e prea devreme.
Fiecare trebuie' sa se gandeasca la chestia asta pentru' ca' o data si o data tot se va' ntampla. Intradevar varsta de 14 ani este o varsta cam,, frageda'' daca' pot spune asa. Ar trebuie' sa se gabdeasca mai intai la ea. Nu la vb' celui de langa. A' ti incepe VIATA SEXUALA, e o decizie. Dar nu putem impune nimanui sa fac' sau sa nu fac' ce si' ar dori! p00p :*
Eu mi-am inceput viata sexuala la 14 ani si nu am ajuns nici prostituata, nici prezentatoare tv si nici nu sunt nimfomana acum. S-a intamplat asta atunci, dupa care mi-am vazut de prioritatile mele, am facut un liceu si o facultate. Nu are nici o legatura cu educatia, parintii sau prostia. Daca mai scadeti 2 ani din acea varsta si ajungeti la 12 ani, da, atunci are legatura cu toate aceste lucruri dar la 14 ani...adolescentul poate sa ia singur deciziile sau cel putin sa le gandeasca. Singurul factor distructiv in aceasta problema este anturajul adolescentei
In ziua de azi a iti pierde virginitatea la o varsta cat mai frageda e la moda cred... ce stiu ele copilele(pentru ca la 14 ani nu esti adult) de a face dragoste... ce s-a intamplat cu dragostea? Eu sunt un picut mai de moda veche cred, ar trebui sa fi ceva frumos nu ceva in graba si ca sa ai ce le povesti prietenelor.Si ca sa raspund la intrebarea ta:o prostie! .negandita! Sicera sa fiu imi este mila pentru ca nu au parte de momentul ala magic cand iubesti si esti iubit si te daruiesti unul celuilalt.Nu le consider ''usoare''... le consider ''blonde''. Dar sa nu uitam ca in ziua de astazi ''copii'' se maturizeaza destul de repede.Sunt naive!
Cea mai mare prostie si greseala pe care ar face-o o copila de varsta aceea. Eu pana la 14 ani m-am jucat cu papusile.Se grabesc sa imbatraneasca, sa para mature, dar se strica pe ele. Vad fete de 14 ani la scoli si arata mai batrane ca mine, eu am 24 jumatate, sunt numai in fustite, tocuri, fardate, fonduri, etc. eu pana la 16 ani nu am pus nici rimel pe gene. Si am un ten impecabil multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat minte. Deci ar fi bine sa le vina mintea la cap la aceste copilite si sa ia mai bine cartea sa invete, si daca se plictisesc sa joace un volei.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
UltraViolette întreabă:
Penaaaa1 întreabă: