| SunshineLove a întrebat:

Cum vi se par oamenii de la tara? dar cei de la oras? Ce parere aveti despre confortul la tara? Dar de cel de la oras? astept multe pareri happy Dau FUNDA si voturi tuturor :*

3 răspunsuri:
| CookieMonsta a răspuns:

Oamenii de la tara sunt mai limitati in gandire insa mai harnici si totusi exteriorizati. In sat toata lumea cunoaste pe toata lumea si umbla barfa cam repede. Depinde de posibilitatea fiecarui taran sa-si permita un anume confort. Eu, oraseanca fiind, nu cred ca as suporta sa ma spal la lighean&co. Oamenii de la oras pot fi catalogati drept mai fitosi pentru ca au o anumita libertate de a-si permite anumite lucruri la care cei de la tara nu viseaza. Orasenii isi permit multa invatatura dar mai putine deprinderi gospodaresti. La oras este un confort incredibil cu exceptia celor saraci, dar tot gasesc ei un camin s.a.m.d.

| iJustWannaDance a răspuns:

Astea de pana acum au fost pareri de oraseni.

Eu sunt de la tara, dar nu ma spal in ''lighean''.
Cunosc pres care se spala in lighean si sunt foarte curate, nu au paduchi sau ceva de genul.
Intr-adevar, multa munca, dar si rasplata.
Si cine spune ca nu ai unde iesi la suc? In comuna mea, 5 terase, de apreciat pentru o comuna, o gramada de cafenele, ca sa nu le spun altfel, 1 restaurant strada unde te poti plimba cu bicicleta, su sk8-ul si asa mai departe.

Beneficii: aer curat si altele care nu imi trec prin cap acum.

Si nu cred ca suntem mai limitai la ganire fata de oraseni, si daca asa o fi, e vina sistemului de invatamant, nu al nostru.

Si orasul are beneficiile sale: multe locuri de ieseala, mai multe hobby-uri de practicat, dar...tot satul raamne preferatul meu. tongue

| Blink182 a răspuns:

Sa ati explic: la tara,trebuie sa te trezesti de mai de dimineata,e munca mai multa,iar cand ai terminat de muncit,nu mai ai ce face,te plictisesti de mori!straight face
La oras: poti sa te plimbi cu bicicleta,poti sa te scoli la ce ora vrei,mai mananci o inghetata, un Red Bull. Deci in concluzie, la oras e mult mai bine.
Funda?!