Bună.
Nu mă dau în vânt după ele, sunt de admirat totuși tatuajele mici, color, în zone mai puțin expuse celor din jur.
Pierce-urile deja ies din tipar!
Pa, pa.
Pierce`urile- nu pot sa spun ca sunt impotriva lor.Dar mi se pare o prostie sa iti gauresti buzele,limba sau mai stiu eu ce pentru o bucatica de metal,mai ales ca pot aparea si infecti:-s.
Tatuajele-unii isi aleg ceva simbolistic pentru ei sau vreun model extravagant cu care sa iasa in evidenta.Durerea e suportabila:-s dar indepartarea tatuajelor nu e o operaţie nici simplă, nici ieftină şi nici lipsită de riscuri. Uneori indepartarea e imposibila, chiar daca participi la mai multe sedinte, pentru ca modelul ramane sub un contur alb-sidefiu. Poate un tatuaj mic ar fi acceptabil pentru ca daca te gandesti cum arata vreun batranel cu un tatuaj "sexy" :-s caraghios:-s
Mie imi plac, atata timp cat nu devin o obsesie sunt ok. Mi se pare cam aiurea sa te acoperi cu tatuaje sau pierce-uri pana nu te mai recunoaste lumea pe strada.
Îmi plac ambele.
Pierce am avut dar l-am scos...
Și mă gândeam că poate vara asta o să-mi fac un tatuaj, dar e încă la stadiul de plan.
N-am nimic impotriva lor. Pierce-urile sunt ok, si tatuajele la fel, mi-as face si eu, dar nu m-am hotarat inca...
Pierce-urile? Hmm. Nu mă atrag în mod special. Unele din ele arată că niște bube de metal puse în anumite zone. Alea făcute în urechi sunt mai ca lumea.
Tatuajele sunt pasiunea mea încă de când aveam 8 ani. Deci dacă pasiunea asta a mea a rezistat așa mult e clar. Îmi plac mult, dacă te reprezintă cred că îți oferă o mândrie de sine.
Abia aștept, peste 4 ani poate-mi fac și eu unul...
Pierce-urile nu-mi plac,dar imi plac foarte mult tatuajele,avand in vedere ca-mi place muzica rock,am chitaristi,bineinteles,care-mi plac foarte mult,si toti au tatuaje,normal,si imi plac si mie,dar tatuajele sunt o arta,pierce-urile nu-mi plac,imi vine rau cand vad pe cineva cu pierce in buza,sau in limba[cand vorbeste],si chiar imi vine rau,la propriu,nu la figurat. Tatuajele imi plac, si vreau sa-mi fac si eu, dar am numai 15 ani, mai am 3 ani sa ma gandesc daca vreau sau nu, dar la ora actuala mi-as face unul asa, exact in acelasi loc:
http://i33.tinypic.com/20h7jup.jpg
ale0409 întreabă: