| InCulPaTa a întrebat:

Cum vi se pare anul acesta scolar. mai ales pentru cls a 8a care da examen la fel ca minebatting eyelashes?

4 răspunsuri:
| Sun life a răspuns:

Pff. naspa:-s asa imi e de frica:-s mia ales ca ala de romana ne spune ce ne da:-s. si demonstratii chestii:d.asa e de greu. in fiecare zi traiesc cu groza ca iau note mici:-slaughing. apoi intr-un fel e ultimu an SO Dai bataiee! cat itmp e prietenii, petrecerii cu colegi etclove strucklaughing excursii>big grin

| Twist a răspuns:

Pai...si eu sunt a 8a dar nu ma simtbig grin adica...ma uitam la cei de a 8a din ani trecuti si ii vedeam asa mari iar acum cand sunt si eu la fel nu ma simt mai mare!
imi place sa merg prin scoala si sa 'ma laud' ca sunt a 8abig grin dar in sensul de gluma nu de lauda!
Profit de faptul ca e ultimu an cu colegii!happy si de abia astept liceullove struck!
si.de examenethinking pai ce'o fi o filaughing o sa fiu pregatita sa le dau...nu sunt un geniu dar ma astept la niste note bunicele.la romana 9 si la matematica macar un 7laughing insa nu sunt asa stresata.si ingrijorata de astabig grin

| anonim_1471 a răspuns:

Si eu sunt a8-a.ma simt destul de bine cand trec pe coridor si se uita totii bobocii la minelaughing e o senzatie fff placuta.despre ore, e destul de bine la mine.cu exceptia orelor de chimie si fizica ca am o profa nebuna de tot. iar despre examene, nu ma stresez. sper sa iau note cat de cat bune ca sa pot intra la ce liceu vreaubig grin.succes si tie la examene pe anul viitortongue

| RoxyAngel a răspuns:

Si eu sunt clasa a 8a si pentru noi cel putin e un dezastru, pana anul trecut noi eram cei mai buni din scoala noastra, iar acum sau schimbat aproape toti profi si fiecare in parte ne omoara cu referate si proiecte, chiar si internationale... in plus e ultimul an cu colegi mei si e cam trist, noi fiind o clasa unita. Dar in rest cand avem ocazia radem pana ne saturam.