Mie mi se pare amuzant. Dar dupa ai putea continua cu un '' :]] (ras ) si un multumesc la fel ''.
Depinde de persoana...
Daca ii spui asta cuiva apropiat, care te cunoaste, e posibil sa i se para amuzant.
Dar daca i-o spui cuiva pe care abia l-ai cunoscut, s-ar putea sa creada ca esti o mare egoista si o narcisista.
Uneori as vrea si eu sa raspund asa, insa nu o fac deoarece stiu ca ceilalti m-ar considera nepoliticoasa si chiar aroganta.
Pai depinde cu cine vorbesti daca vorbesti cu cineva cu care te intelegi f f bine poti sa ii spui k sti dar daca nu. nu prea cred :*
Depinde cum o spui. Daca o spui pe un ton glumet atunci nu te-as judeca. Ai mai putea sa o spui intr-un fel fitos dar dupa daca ai izbucni in ras iar nu te-as judeca.
Daca in schimb o spui pe un ton fitos si dupa ti-ai intoarce capul in alta directie atunci as crede ca esti nepoliticoasa si plina de tine...
Stiu si eu sunt, draga!
Depinde de persoana si de felul in care o spui. Daca este o persoana amuzanta o sa o ia ca pe o gluma insa daca este o persoana mai rezervata in locul tau nu as incerca
Plus ca ar trebui sa ii dai impresia de gluma deci sa razi putin dupa ce zici"Stiu! Nu? "sper ca te-am ajutat
Mie mi se pare amuzant, dar acum depinde de fiecare cum interpreteaza.
Bafta!
Un "multumesc" simplu merge mult mai bine. Ce ai zis tu, ai putea cu prietenii apropiati, fata de care iti permiti mai multe.
Depinde cine iti zice asta. Mai bine ai spune "Multumesc!". Clasicul e mereu cel mai bun. Daca cel/cea care iti zice nu e o fire prea glumeata, se poate supara sau isi poate face o parere gresita despre tine. Cel mai bine e sa eviti genul asta de raspunsuri care pentru unii pot parea nepoliticoase, desi adevarata ta intentie poate nu e asta... Sper ca te-am ajutat!
JusyIsMyLove întreabă:
AdrianaL30 întreabă: