| iushsm a întrebat:

Cum vi se pare giastin biberon?

13 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

.pute

| Mălinuşaaa a răspuns:

Heii big hug Dupa parerea mea e un increzut si.cel putin mie nu`mi place laughing Mai ascult o melodie sau doua de la el laughing doar atat.restu` mi se pare chiar stupid. melodiile lui sunt aproape la fel tongue Scz pentru fani kiss Mai degraba iau si ascult Adrian TuTu :X:X:X

| Mălinuşaaa a răspuns:

Miee plizz funda big grin kiss

| auroraa a răspuns:

O.r.i.b.i-l! funda?

| MiyakoSaki a răspuns:

Eu stiam ca se scrie "JUSTIN", dar acum cu moda asta nu ai ce face.
La fel ca as asculta Adrian Tutu.

| Andrei_3923 a răspuns:

Iushsm =]], vezi ca ai suparat fata, ce naiba se scrie Justin, vezi ca vine sa ne bata pe toti in seara asta

| DeeDeeInnocentLove a răspuns:

In primul rand se scrie JUSTIN BIEBER! mi se pare un adolescent deosebit.are talent, e istet si e frumos! majoritatea spun ca e urat si ca nu canta bine...cei care zic asta.o fac din gelozie! cred ca ai da orice sa fi in locul lui! deci.mai gandeste`te o data inainte sa vorbesti!winking

| Acasete a răspuns:

Canta binisor cu auto-tune-ul si cu toate modificarile lui facute in studio, da' daca-l auzi live o sa-ti vina sa-l iei si sa-i scoti corzile vocale. In plus, nu e nimic deosebit la melodiile lui. E varza...

| Mdiidn a răspuns:

Un nebun.(as spune mai multe dar nu vreau sa mi se stearga contul, superb poreclawinking )

| Rodia7D a răspuns:

Big sucker happy.

| TudoooriiitaaaxD a răspuns:

Super "cur"

| iushsm explică:

Nu stiu cui sa-i dau funda...Sunt de acord cu voi mai putin cu doamna fan giastin laughing

| Evy_4516 a răspuns:

Este un idiot :d:d:d...