Nu-mi place de ei. actorii zici ca sunt rromi si e o tampenie ca astia traduc cantecele in romana, macar de le-ar lasa in engleza sau in ce limba or fi, ca in romana nu suna DELOC bine.
Nu imi place...Macar de lasau melodiile in spaniola ca suna mult mai binee o prostie. Mie una fata aia imi place mai mult decat vanessa, dar baiatul e urat rau.
Groaznic! Celelalte mai sunt cum mai sunt, dar asta n-ar trebui sa se numeasca film!
Absolut hidos. Cel mai mult ma enerveaza cantecele lor cu tot cu videoclip. Nici macar nu rimeaza. Macar daca nu le traduceau.
Nici mie nu-mi prea place.M-am uitat putin insa m-am plictisit. Mie dor de vechii actori, cum ar fi Zack Efron sau VanessaSi cantecele sunt frumoase pe spaniola nu traduse pe romana.
Nici mie nu-mi place.nici macar nu se compara cu celalalt. ai vazut ce urati sunt actorii? super najpa.
Total oribil. fata aiamariana sau cum o cheame najpa si c-am grasuta.si baiatul :-& inngrozitor...melodiile sunt chiar oribile. macar sa le fi lasat in spaniola. cat despre film in general.hmm pai c-am aceleasi chestii ca in HSM doar ca nu atat de reusit...nu se poate compara cu HSM
Parcă uh ai fi frumoasă. fiecare cum s-a născut nu trebuie să-i judeci pe alţii.Toţi sunt făcuţi de Dumnezeu. Mie chiar îmi place de un baiat din High School Musical Viva Mexic(de Jorge Blanco)şi Marina e foarte frumoasă. Acum mă uit la film, pe disney şi chiar nu m-am plictisit până acum.
Si mie tot de Jorge Blanco imi place.
anonim_4396 întreabă:
Serendipity17 întreabă: