anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi se pare High School Musical Viva Mexic, sau cum naiba se numestelaughing. Mie una nu-mi place ii urascbig grin, au o fatabig grin.

27 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Nu-mi place de ei. actorii zici ca sunt rromilaughing si e o tampenie ca astia traduc cantecele in romana, macar de le-ar lasa in engleza sau in ce limba or fi, ca in romana nu suna DELOC bine.

| Mjdolhfi a răspuns:

Nu imi place...Macar de lasau melodiile in spaniola ca suna mult mai binehee heee o prostie. Mie una fata aia imi place mai mult decat vanessa, dar baiatul e urat rau.

| PurpleLadybug a răspuns:

Pe mine cel mai mult ma dispera videoclipurile pe care le difuzeazaangryangry

| Yarinn a răspuns:

Groaznic! Celelalte mai sunt cum mai sunt, dar asta n-ar trebui sa se numeasca film!

| chupachups1234 a răspuns:

Absolut hidos. Cel mai mult ma enerveaza cantecele lor cu tot cu videoclip. Nici macar nu rimeaza. Macar daca nu le traduceau.

| vintageheart a răspuns:

Nici mie nu-mi prea place.M-am uitat putin insa m-am plictisit. Mie dor de vechii actori, cum ar fi Zack Efron sau VanessasadSi cantecele sunt frumoase pe spaniola nu traduse pe romana.

| malina_9455 a răspuns:

Nici mie nu-mi place.nici macar nu se compara cu celalalt. ai vazut ce urati sunt actorii? super najpa.

| BuLLetBtwin a răspuns:

Nici mie nu imi placebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da am eu un raspuns... da ce are ca are o fata in el uh ce esti?laughinglaughinglaughinglaughinglaughing daca nu sti ce scoti pe gura taki(TAKI)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu ii plac mi se par minunati

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce ratutita esti sunt draguti si tu ce fata ai ma. rolling on the floor ma rog fite X-(!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E chiar aiurea, nu se compara cu hsm original, actorii sunt naspa rau parca ar fi rromi, sunt foarte urati!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi place de mariana cristofor si de cateva fete si de cativa baieti ii tare filmul high school musical viva mexico

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Oribil, dezgustator!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Total oribil. fata aiastraight facemariana sau cum o cheamstraight facee najpa si c-am grasuta.si baiatul :-& inngrozitor...melodiile sunt chiar oribile. macar sa le fi lasat in spaniolastraight face. cat despre film in general.hmm pai c-am aceleasi chestii ca in HSM doar ca nu atat de reusit...nu se poate compara cu HSM

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti nebuna la cap

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai dreptate parcar fi niste oi in caltate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

+tare cel mai tare film pe care l-am vazut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt oribili si urati hsm original este mai frumos actorii nu sunt oribili

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca tot va pricepeti atata sa comentati faceti voi ma un film...aia au tradus mel pentru prostii ca voi ca sa nu ziceti ca nu intelegeti...asa ca nu va mai dati asa destepti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce naiba? melodia aia cu football-ul m-a fc sa fac pe mine de ras...laughing niste batuti in cap.nu au fost de loc inspirati cand au fc filmulrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie una mi-a placut. daca voua nu v-a placut de ce v-ati uitat?+actori sunt frumosi, si as vrea sa va vad si pe voi facand asta. pup Bianca. C

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa posteze muzica de la filmul hsmm daca ei canta in spaniola...cum naibi sa il puna in engleza?laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi place de jorge blanco frate faceti voi un film si apoi judecati

| Annaid a răspuns:

Este destul de bun :p

| Anonim_3044 a răspuns:

Parcă uh ai fi frumoasă. fiecare cum s-a născut nu trebuie să-i judeci pe alţii.Toţi sunt făcuţi de Dumnezeu. Mie chiar îmi place de un baiat din High School Musical Viva Mexic(de Jorge Blanco)şi Marina e foarte frumoasă. Acum mă uit la film, pe disney şi chiar nu m-am plictisit până acum.

| Sevill a răspuns (pentru Anonim_3044):

Si mie tot de Jorge Blanco imi place.