Normal?
Doar nu vreti sa vorbim ca bunicii cu "matale", "tovarasu`", "dumnealui" etc )
Asa si asa
Uneori bun, alteori nepotrivitPt mine e ok
Insa pentru ceilalti, care nu sunt adolescenti e ceva mai greu de inteles. Ei nu agreaza limbajul nostru
Ca de exemplu: caterinca, vrajeala, cool, belea...si altele
Noi adolescenti avem alte pareri.
Obositor. Ma deranjeaza messengerismele si dezacordurile, in primul rand. Ma doare capul cand trebuie sa descifrez ceva scris cu 2 litere mici, una mare, bagate si niste cifre si niste @,$,*.
HepHap, tare
Tinand cont ca sunt adolescenta mi se para ok...insa stiu ca cei cu varsta mai inaintata nu venereaza limbajul asta
cuvinte gen misto, naspa, cool, nasol, true
ca sa nu mai discutam de "limbajul de pe mess"
E doar o faza, doar nu o sa vorbim la nesfarsit asa! Am o prietena care trimite mesaje incredibil de codate: "hey, cf? n vdm may tz? pup. sry k n.am venit q u l strand iery." E groaznic de obositor, mai bine o sun ca sa inteleg ce vrea sa spuna fara sa-mi storc creierii. Cei care foloesc limbajul asta excesiv de mult, ar trebui sa se dezobisnuiasca la un moment dat. Iar cei care scriu asa in teze si lucrari, nu cred ca o fac pentru ca nu-si dau seama, ci din teribilism.
Ma doare mai mult cand vad ca nu se cunosc reguli elementare de scriere a cuvintelor, de exprimare, semne de punctuatie! Invatam limbi straine dar uneori nu ne intelegem intre noi...si e trist!
E unul chiar normal pentru anul in care suntem si pentru ceea ce se intampla in prezent...acum lumea foloseste cuvintele urate cu o degajare...
E misto de tot! Si am vazt k a cum nu l mai folositzi doar pe mess. cand eram proof, l vedeam si prin teze, lukrari. Ie aprpe indescifrabil. Io lash folosii peste tot, si pe epitafurile d p cruce, u ce zici? Dk nu stii sa scrii asa, esti fraieeeer!
Mi se pare ciudat si prea 1337 n00b hax0r lol omg ftw omfg =) :O :X =X (L) (///-o)emo
Nici eu nu's chiar asa batran, dar nu mi se pare foarte diferit de cum vorbeam eu in generala/liceu/facultate... ce difera mult e limbajul folosit pe mess... mi se pare ori mult prea simplificat ori mult prea complicat... de foarte multe ori e greu de descifrat... insa asta e, lumea se schimba
Da sa stii ca ai dreptate este nepotrivit pentru varsta la astia care au13-14-15 ani.Ai perfecta dreptate
@girl16flo
Dar limbajul nostru pe mess noi vb cv de genul astaBuey shal cF ai fost azy la schoala.Eu am sthat acasaa)am intalnite persoane care asa vb
Pai nu am nimic cu el daca nu este exagerat
Cel mai rau ii atunci cand vb prea prescurtat ajungi sa scrii si la scoala in lucrari asa am patit si de atuncea incerc sa numai vb cu prescutarile alea sau cu "si" in loc "si", "k" in loc ce "c"
A da. dar ma enerveaza atuncea cand cineva scrie cu @ in loc de a cu! in loc de i... mi se pare total aiurea
Doamne daca acum e asa... cum o fi in 2200 app sti filmu ala onoare si respect....pfff....ce mai respect e si la noi acum
Pe mine ma enerveaza la maxim scrisul cu k si tot felul de prescurtari. Daca nu ai chef de scris, nu ai ce cauta la taste (nu tu, in general). Limba romana e bogata si frumoasa, ar trebui folosita.
Si ne mai miram de perlele de la examene... Pe mine nu ma amuza, ma infioara...
Eu as zice ca ...intr-un fel e bun... dar depinde de adolescenti...si in alt fel .prea cu fite...