Nu-i chiar asa simplu cu astea-ti spun. Trebuie sa ai grija ca toate ingredientele sa fie curatite si tatiate gata cand bucatarului ii trebuie sa gateasca ceva. Carnea taiata, maruntita, spalata. Si toate astea trebuie sa le faci foarte rapid ceea ce-i cel mai dificil, mai ales daca nu ai experienta in bucatarie. Insa in vreo saptamana cred ca ai sa intri in ritm.
Este o meserie obisnuita, nimic special sau spectaculos.
Adaptarea se face usor, ca nimeni nu s-a nascut invatat, trebuie doar sa ai dor de munca, ca nu-i greu sa speli vase, sa freci podele, sa freci cratiti, sa cureti zarzavaturile, sau sa debarasezi mesele.
Vai,este foarte simplu și foarte ușor din punctul meu de vedere.
Trebuie doar să ajuți bucătarul,să-i dai cuțitul,să faci asta, să speli legumele, fructele, să tai carnea ceva de genul.
Nu e greu, depinde și de bucătar!