Barbiegirl, ai perfecta dreptate, una e stai fata in fata cu o persoana sa discuti, sa ii vezi reactiile si alta e sa vorbesti pe mess chiar daca ai web cam.Persoanele care discuta pe mess, apoi te ignora o fac din doua motive:ori sunt timide, ori se plictisesc si ca sa mai treaca timpul intra pe mess.
Messengerul este foarte bun pentru:
-facut teme in conferinte cu niste colegi;
-aranjat intalniri, meetenguri, etc.;
-schimb de date/informatii.
In rest, in relatiile inter-personale, nu sunt de accord cu folosirea messengerului.
Ce parere am de alea? Nu stiu, nu ma pasioneaza, nu am de a face.
Pai. mi se pare si bun si rau.adica pe mess l-am cunoscut pe iubitul meu.in fine messu are si partile lui rele. dar vorba ta, cel mai bine e sa comunici fata in fata cu o persoana.pentru ca oricine in spatele tastaturii e un ZEU. iar daca o persoana pe mess te abordeaza, iar cand te vede la scoala nu zice nici macar "servus" atunci da-i jet! Nu-i mai raspunde pe mess.
by daii
Da.ai perfecta dreptate...pe mess sunt fel si fel de oameni... cel mai bine este sa stai de vorba fata in fata...sa te convingi
Probabil este timid si ii este mai usor sa te abordeze pe mess sau... poate vorbeste cu tine cand se plictiseste nu are ce face si de asta te ignora la scoala.
succes
Da, si eu cred la fel ca tine. Este adevarat ca messengerul este un mijloc inteligent si util de a comunica, insa de asemenea exista si parti negative, ca cele pe care le-ai spus tu. Oricine se poate folosi de messenger, unde vezi numai ce scrie persoana cu care vorbesti, nicidecum privirea sau gesturile sale, ceea ce conteaza foarte mult, categoric!
Cu siguranta chiar este mult mai frumos fata in fata, dar ce spui despre persoanele dragi care pleaca din tara cu ele nu poti vorbi fata in fata, deci pana la urma messengerul ramane un mijloc de comunicare foarte bun, mai ales ca in timp ce vb cu o anumita persoana o poti si vedea...sau de ce nu, puteti vorbi la microfon . Cat despre acele persoana care iti voresc pe mess si te ignora cand va intalniti...cred ca sunt incapabile sa comunice direct si poate in alte cazuri sunt timide dupa cum afirma alllinna
Pai e folositor...pentru ca poti sa iti rezolvi rpoblemele sa cunoasti oameni noi sa legi prietenii si chiar relatii... dar nu imi place din acelasi motiv pe care l-ai spus si tu... faptul ca in realitate multi gnora si prefera mess-ul interiorizandu-se si devenind din c in c mai timizi...cunosc cazuri... din mimica fetzei de multe ori iti poti da seama daca o pesoana e incera sau nu...pe mess...pauza...poti sa cunosti si oameni care au o influentza extraordinar de rea si te pot trage mai usor in probleme...si sincer eu de tastat m-am saturat.prefer telefonul
dar daca stai bine sa te gandeesti mess-ul e si locul unde unii copii fac pe smecherii si se cred regii lumii
Eu in clasa a 4-a m-am indragostit de un baiat din clasa cu mine care pe mess imi zicea ca ma iubeste si imi propunea sa ne casatorim online si cand ajungeam la scoala comunicam dar nu era asa de dulce ca pe mess si uneori isi batea joc de mine in fata lor, ba mai rau ma santaja cu arhivele. Pana am intrat in clasa a 5-a si nu am mai auzit de el
Hmmm pai barbie cred ca messul e super ultra mega folositor dar cand e vorba de abordarea unei fete... stiu si eu poate ca ar fi mai bine un dialog fata in fata... dar prin scris e mult mai usor sa iti exprimi sentimentele decat fata in fata cu persoana... de ce crezi ca Eminescu de ex a scris asa multe poeme de dragoste ...nu cred ca ar trebui sa ai o parere proasta despre aceste persoane deoarece... ei bine ele de fapt sunt foarte timide si nu isi gasesc cuvintele altfel decat prin scris :-D
Oricum cared ca am zis deja destule... Sper ca ti-ai schimbat parerea
PUPIX!
Marian001 întreabă: