| Doηηa a întrebat:

Cum vi se pare noul Hi5?

15 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

O mare tampenie, e un fel de facebook cu mai multe chestii.

| AlinaaAli a răspuns:

Am si uitat sa intru sa vad laughing o sa imi spun parerea imediat

| Ionut a răspuns:

Plagiatori, Xerox, Copiatori, cum vrei tu sa-i denumesti.
In zilele noastre lumea obisnuieste sa fure decat sa fie creativi sa scoata ceva unic.

| vladmR a răspuns:

Facebook 2

| Soborigozaur a răspuns:

Cum se intra in el? pe barn buddy

| Doηηa explică (pentru Soborigozaur):

Nu știu, nu joc așa ceva.

| roby9603 a răspuns:

Este o prostie hi5 vechi e mai tare de un catralion de ori

| autumnsky a răspuns:

Noul hi5 e identic cu Tagged, credeam ca va arata mult mai bine decat inainte, dar in schimb arata mult mai rau, nu mai are niciun farmec sa intri pe hi5 acum, pe bune. Ce chestie daca modifici un site, ii faci o modificare dar inspre ff bine. Raman pe TPU big grin.

| lolipop221994 a răspuns:

Pe vechiul hi5 intram sa joc zoomumba, acum nu mai intru deloc si o sa`mi dezactivez si contul. Cea mai mare tampenie. O sa`si piarda toti utilizatorii!

| andreea_1082 a răspuns:

E naspha

| radstefan a răspuns:

Naspa rau de tot si nu mai are barn buddy

| Stroia_Gabi_1988 a răspuns:

E naspa e mai fain vechiul hi5 ca erau multe jocuri da pe asta is putine si naspa big grin

| Stroia_Gabi_1988 a răspuns:

Cum intru pe barn buddy aveam lvl 147 sau 150

| ancasardegna a răspuns:

Deci noul aspect al celor de la hi5 e dezastruos.pana mai inainte ziceam ca timeline-ul celor de la facebook e oribil, dar se pare ca noul hi5, predecesorul facebook-ului e jalnic,o sa piarda clientela imediat,si anume nu mai ai acces la jocuri,nu poti sterge pozele din diverse albume foto postate inainte de marea schimbare,nu poti sa stergi din prieteni,la profil daca vrei sa i-ti modifici poza pe moment te lasa si dupa apare no photo,altceva ar fi toate comentariile la poze albume, profil sunt sterse, la fel si vechiile mesaje pastrate in inbox...deci hi5 vrea sa puna stapanire pe noi,a vrut si nu i-a iesit cel putin cu mine dar sa revenim la topic, e dezastruos noul hi5, o sa i-mi sterg profilul chiar in momentul asta...cand era in floare hi5-ul acum vreo 7-8 ani era super sa ai profil pe hi5 si prima aparitie a hi5-ului era de un milion de ori mai buna decat acum.de cand am profil pe hi5 e a doua schimbare majora in randul celor de la hi5.reteaua are o gramada de buguri. oricum raman la facebook, yousecond si neogen, eventual si badoo ca hi5 vai de el saracul.

| sorin92 a răspuns:

Noul hi5 e naspa ca nu poti cauta pe nimeni

Întrebări similare