| TitiDrLove a întrebat:

Cum vi se pare o persoana care are pierce in limba? happy

Răspuns Câştigător
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Nu cred ca pierce-ul il face pe om, si asta in niciun caz. nu cred ca acest lucru ar trebui sa influenteze in vreun fel modul in care te vad oamenii. daca unii te considera mai ciudat doar pentru simplu fapt ca ai pierce in limba, inseamna ca nu merita sa-i bagi in seama pentru ca judeca oamenii dupa aparente. eu una consider ca nu ar trebui sa deranjeze un pierce. este doar ceva legat de propria persoana, si de fizic, de aceea nu afecteaza cu nimic personalitatea, mentalitatea si felul de a fi. so, mi se pare perfect normala o astfel de persoana.

9 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Cool,mai mult ca interesanta eu una ador cerceii in limbutza laughing)doar ca sunt prea lasha sa imi pun si eu unu(imi este frica de ace!)funda?

| 4b a răspuns:

Nu te face mai interesant Titi... poate vrei sa pari macho, dar te-as sfatui sa nu-ti pui pircehappy adica nah, la urma urmei, e limba ta, faci cum crezi ca-i mai bene:p

| TitiDrLove explică:

Nu imi pun ca sa ies in evidenta laughing) Imi pun ca nu e la vedere si tocmai de aia imi place! Pentru a iesi in evidenta as fi putut sa imi pun in buza, spranceana.sau cercel! Sa stii ca nu m-as simti mai important daca imi pun pierce...

| TitiDrLove explică:

Am spus clar ca nu vreau sa ma simt important laughing si nu, nu ma cred macho! Doar nu o sa merg cu limba pe afara sa vada lumea ca am pierce! Nici nu vreau sa ma vada careva.e pentru mine... eu il doresc nu lumea!

| Ramona3766 a răspuns:

Mi se pare ca a trait o nebunie de moment, pe care sigur o va regreta. Parerea mea e ca poti sa iesi in evidenta si altfel. Ce placere gaseste cineva cu un pierce incomod in limba... nu pot sa inteleg.

| Ramona3766 a răspuns:

Inteleg ce spui, si eu tatonez cu ideea unui tatuaj big grin Insa cred ca pierce in limba. e cam dureros, desi nu e ceva permanent, asa cum e un tatuaj. Nici nu stiu ce sa zic... pentru toate exista puncte pro si contra. O parte buna la detinerea unui pierce in limba... cred ca orice fata e curioasa sa experimenteze sarutul cu o astfel persoana laughing Succes! Si sa iei cea mai buna decizie big grin

| Ramona3766 a răspuns:

Si inca ceva: un fost coleg si-a pus. Rezultatul: e sasait laughing

| crisuuu_7907 a răspuns:

O persoana interesanta nu e nimic care sa nu ti placa...

| saralove4you a răspuns:

E ok.Mie una chiar imi place, as vrea si eu dar nu stiu cat de tare te incomodeaza atunci cand saruti saU esti sarutat; ink n-am experimentat cu candva cu pierce in limba(dar am de gand)