Oh, deci stai sa inteleg si eu.
Prietenul tau este gelos, si nu te lasa sa te duci in club singura, pentru ca eh, asa se face, dar cand el iese cu prietenii lui tu te superi?
Cat de egoista poti fi?
Oamenii sunt egoisti, dar tu intreci masura.
Daca tu nu il lasi pe el, cum te astepti ca el sa te lase pe tine, si sa aiba incredere?
Si mai ales, cum sa nu se sature atunci cand tu faci crize de gelozie pe o chestie pe care vrei si tu s-o faci, el iese fara tine, ti vrei sa iesi fara el, dar nu, tu poti, el nu.
Cere-ti scuze, impacati-va, potoleste-ti nervii, ca in mare parte e si vina ta, si gata.
Oamenii din ziua de azi se cearta pentru cacaturi de genul, aoleu...
Dar pe mine nu ma lasa sa ies nici cu prieteniile nu am voie sa ies in oras deloc. la icneput asa era nu ieseam fara el si nici el fara mine de cand a venit un prieten de-a lui in tara a inceput si sa bea si sa vborbeasca urat cu mine. spune-mi cum sa ii permit asa ceva. adica el sa iasa si eu sa stau in casa ca asa zice el? tie ti se pare normal?
Atunci cand o relatie este umbrita de gelozie, aduce multa suferinta, tensiune nervoasa, reprosuri.Astea nu au nimic in comun cu dragostea. Sfatul meu este sa realizezi ce implica cu adevarat o relatie si sa faci cum crezi ca e bine, acum nu esti pe calea cea buna.
V-ati gasit ma! frate amandoi sunteti foarte gelosi! nu trebuie sa stati impreuna 24/24, sa te mai lase sa respiri si tu! plus e si nesimtit! adica el iese cu baietii si tie nu iti spune, si tot el e suparat! intrebarea e: tie iti convine sa te controleze asa? daca nu discuta cu el, spune-i exact ce te deranjeaza si poate o sa inteleaga! calmeaza-te1 nu il mai cauta! lasa-l sa fie suparat si cand o sa ii treaca sa te caute
Andrei67y5 întreabă: