Cum sa iti zic eu, am fost atacata cu politia lanaga mine, mi se pare super cool.
Avand in vedere ca o femeie era omoarata in bataie si toata lumea trecea de parca femeia aia era pupata sau luata in brate, mi se pare ca suntem putin spus inapoiati primitivi , eu as fi ajutat-o pe femeia respectiva dar cum sa iti spun eu ca o pustiaica de 16 ani 1, 62 si 50 de kg se duce sa ii tina morala unui pusti de 25 -30 de ani 1, 80, 100 de kg, hm?
Mi se pare ca Romania e un loc unde toata lumea se pisa /urineaza unde vrea face sex unde vrea, fura de unde vrea cand vrea nu conteaza e liber sa faca ce vrea, exista niste reguli scrise asa ca sa nu zicem ca le-a fost lene sa le scrie.
Mi se pare o tara frumoasa din punct de vedere al. obiectelor de cult. tara asta are o istorie frumoasa dar nu e de ajuns sa fie trecutul frumos daca prezentu e varza.
Dar totusi imi place aici pentru ca e tara mea si niciunde nu as putea sa spun ca sunt acasa decat in Romania (nu scriu cu litera mare Romania pentru ca nu isi permite luxul de a se numii tara )
Mă simt ca pe un peron de gară: jeg, multă lume şi un tren numit EMIGRARE care se încăpăţânează să sosească în staţie.