| Rares24 a întrebat:

Cum vi se pare viata in Romania?

Răspuns Câştigător
| Pitic a răspuns:

Cum sa iti zic eu, am fost atacata cu politia lanaga mine, mi se pare super cool.
Avand in vedere ca o femeie era omoarata in bataie si toata lumea trecea de parca femeia aia era pupata sau luata in brate, mi se pare ca suntem putin spus inapoiati primitivi happy, eu as fi ajutat-o pe femeia respectiva dar cum sa iti spun eu ca o pustiaica de 16 ani 1, 62 si 50 de kg se duce sa ii tina morala unui pusti de 25 -30 de ani 1, 80, 100 de kg, hm?
Mi se pare ca Romania e un loc unde toata lumea se pisa /urineaza unde vrea face sex unde vrea, fura de unde vrea cand vrea nu conteaza e liber sa faca ce vrea, exista niste reguli scrise asa ca sa nu zicem ca le-a fost lene sa le scrie.
Mi se pare o tara frumoasa din punct de vedere al. obiectelor de cult. tara asta are o istorie frumoasa dar nu e de ajuns sa fie trecutul frumos daca prezentu e varza.
Dar totusi imi place aici pentru ca e tara mea si niciunde nu as putea sa spun ca sunt acasa decat in Romania (nu scriu cu litera mare Romania pentru ca nu isi permite luxul de a se numii tara )

4 răspunsuri:
| ovidius a răspuns:

Mă simt ca pe un peron de gară: jeg, multă lume şi un tren numit EMIGRARE care se încăpăţânează să sosească în staţie.

| BRG a răspuns:

Scumpă

| MadNNNeS a răspuns:

Destul de amuzanta.

| Yoo_1905 a răspuns:

Mai bine mori rolling on the floor

Întrebări similare