| mariaaa a întrebat:

Cum vi se pare zineryt pentru cosuri? este bun? Cat costa? dau fundyta

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-am folosit acum 1 an, si intr-adevar este bun. Costa in jur de 30 lei dar daca te duci la medicul de familie, ti-l da pe reteta si il iei pe gratiswinking.

11 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Am folosit si eu acum un an big grin E foarte bunwinking Cam dupa 1 saptamana vei vedea rezultatelewinkingIl gasesti la farmacie.big grin Eu am dat 40 lei big grin

| hamsterx a răspuns:

Costa in jur de 30 de lei, chiar si mai putin, acum depinde de la ce farmacie il iei. o prietena de-a mea a folosit, si i-au trecut miraculos cosurile, ca sa zic asa.eu am mai recomandat mai multor persoane de pe TPU sa-l foloseasca pentru ca am vazut efectele cu ochii mei happy
acum depinde de la om la om, la unele persoane poate avea efect, la altfele nu.eu te indemn sa incerci!
bafta :*:*

| octavianpas a răspuns:

Pentru cosuri poti folosi cu succes First si crema cu propolis de la Forever Living Products.

| jump a răspuns:

Ma, eu l`am folosit pe la 15-16 ani si era chiar bun.nu costa nimic daca inca mai esti la scoala si poti face rost de o trimitere la dermatologie.mai era unul "eritroacnol". costa in jur de 10 lei si era ceva mai bun.asta depinde si de tenul fiecaruia.incearca`le pe amadoua, mie mi-au priit. zi buna

| babyblue_8473 a răspuns:

E foarte bun... il gasesti in farmacie, eu am incercat si e exceptional happy. mi-au disparut cosurile in mai putin de 2 saptamani. Il gasesti la pretul de 27 de lei.cam asa. Bafta! big grin

| wanna_7811 a răspuns:

Da... e bun.insa la mine dupa o perioada au inceput sa imi reapara cosurile.nu stiu. poate ca asa e tenul tau. tie e posibil sa iti foloseasca.eu eu sa mai incerc inca o data sa vad daca mai are un efect asupra tenului meu.succes in lupta cu acneeawinking

| AlexiaB a răspuns:

ESte foarte bunhappy. Eu il folosesc de 2 ani.happy
Si ca sa nu platesti te duci la doctorul de familie sa iti dea compensat.happy

| anaya21 a răspuns:

Ii foarte bun doar ca trebuie sa il folosesti in fiecare zi pe o perioada de vreo 9-12 saptamani, sau daca ai mai multe cosuri sau pete de 2 ori pe zi. Eu il folosesc de vreo 2 luni si chiar se vad rezultate.Am incercat destule daca nu iti trec o sa iti mai spun si altele sa incerci.Costa 30 de lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, este foarte bunwinking crede-ma; da rezultate la orice tip de ten.Costa in jur de 30 leiwinking. Eu am dat 31winking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este bun, dar iti usuca foarte tare fata, iti recomand de la Favisan doua produse : lotiune pentru cosuri 2 in1 saplare si tonifiere si gel hidratant pentru cosuri cu gentina. germeni de grau, zinc iar de la ARNICOL-T propolis, arnica, salcie.Multa bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bun, acum e vreo 33 lei, dar. dezavantajul e ca usuca f tare pielea

Întrebări similare