Iti poti da seama dupa modul lui de a se comporta fata de tine, daca il intrebi, nu va rade de tine, decat daca este un idiot, si daca e asa, asta e, nu merita. Dar daca nu il intrebi, nu vei sti niciodata ce ar fi putut fi intre voi .
Pai incearca sa vorbesti cu el intre patru ochi si intreaba.l daca te place. Ai dreptate cu chestia ca ar putea face baietii misto... si eu am trecut prin asa ceva... Nu stiu, dar eventual poti sa i spui ca daca spune cuiva asta te vei supara pe el sau ceva de genu'. Daca vei afla ca a spus inseamna ca nu prea tine la tine, iar daca a reust sa tina secretul poate chiar te place. Daca vrei sa te placa fii o fata cu bun simt si de gasca nu fii certareata fiindca totul va iesi exact pe dos. Fii o fata de treaba si de incredere. Desigur ca daca esti mai "neobservata" poti sa te bagi putin in seama cu niste glume. . Iti doresc mult succes si sper ca te.am ajutat cat de cat. :*
Pai daca esti mai timida si nu ii poti spune in fata, sau de fata cu ceilalti, poti sa ii ceri ID-ul de mess si sa vorbiti acolo. Dar poti sa gasesti un moment in care sa fie singur si atunci ii rapesti cateva minute sa ii spui, sau macar sa bati apropouri.
sandy2001 întreabă: