Wow, e prima data cand aud chestia asta. Nu sunt superstitioasa, bine doar un pic, insa ce ai scris tu in intrebare, e prea de tot.
Adica, daca o asistenta este pe ciclu, si trebuie sa mearga la bebe, ce face? Mi se pare ceva prostesc.
Eu stiam ca nu e bine sa intri in biserica, cand esti la menstruatie, in rest...
Da stiu.Si gandeste-te ca mama o sa fie si ea pe ciclu putin m-ai incolo.Ce face? Lasa bebele sa moara de foame cateva zile?
Niciodata nu mi-au placut conceptiile invechite.
Exact, ca faza cu drobul de sare. Aleluia!
Ce naiba. Dar de unde ar trebui sa-si dea seama ca esti pe ciclu? Nu are ce si nu-i spui si te duci sa-l vezi si aia e.
E o idiotenie. Mergi sa-l vezi si nu te da de gol. Doar nu ii spui ei cand iti vine. Daca nu te plangi de dureri menstruale, eu zic ca este ok.
Doamne fereste, stai linistita. Ai grija la ce spui si poti merge fara probleme, ca doar nu o sa iti dea pantalonii si chilotii jos sa te verifice. Daca prin absurd i se face rau bebelusului si e nevoie de medic, o sa stea sa ia medicul la intrebari sa vada daca s-a culcat cu cineva cu o seara in urma? Nu vreau sa jignesc, dar la anumite chestii suntem in urma rau...
Nu am auzit, e in premiera. Dar ca sa nu ai probleme cu soacra, cred ca mai poti astepta 2-3 zile.
In fiecare zi inveti ceva nou!
Superstitia tine parte de natura umana, insa in Europa de Est si Rusia oamenii tind sa exagereze si vei observa daca faci un search pe google,ca tarile mai putin superstitioase si mai putin religioase sunt cele mai dezvoltate. (hint -Germania,Suedia, Danemarca, Canada, Olanda )
Cu toate ca e incredibil de stupida superstitia soacrei tale(care presupun e si foarte religioasa), e tare rau!
Felul cum a conectat ea o noua fiinta adusa pe lume cu ciclul unei femei ---" Iar la atingerea femeii, copilul se va imbolnavi instant pentru ca Dumnezeu, Pastorul nostru, REFUZA o asemenea blasfemie si astfel, EL pedepseste nou-nascutul cu ciuma si durere si o sa-l fac si manelist pentru nesupunerea femeii ". E aproape apocaliptica.
Doamne ce încuiate la minte-s femeile astea două!
Când te mai afli în situații din astea, pur și simplu îți vezi de ale tale că doar nu te verifică la intrare dacă ai absorbant. Iar dacă se întâmplă să te pătezi, asta e, zici că tocmai ce ți-a venit. Se mai întâmplă să te prindă pe nepregătite.
Nu e nimic adevărat. I-ai face rău bebelușului doar dacă ai pune mâna pe el după ce ți-ai schimbat absorbantul și nu te-ai spălat pe mâini. Îi poți transmite microbi. În rest, nu are nicio treabă ciclul sau sexul cu îmbolnăvitul copiilor...
PS: Dar cumnata ta când va avea din nou ciclu va trebui să aducă o bonă să aibă grijă de copilul ei? ))
Ca sa nu risti sa iti sara in cap toata familia, fii rabdatoare si du-te cand iti trece. Nu mori tu fara sa-l vezi. Daca altfel nu te poti intelege cu ele, asta e singura solutie.