| matei20 a întrebat:

Cumpar cont gladiatus peste lvl 40 cu iteme macar verzi cu potiuni preferabil daca este ok si mai mare adica albastru etc...skill-urile sa fie mai mult de trei sferturi din intreg sa aiba ceva misiuni facute sa aiba mult gold, sa aiba un inventar bun, sa aiba mai multe caractere p acelasi cont(intelegeti voi ce vreau sa zic) si daca se poate i cateva rubinewinking. dati PM sau reply si va raspund eu.Va rog!

8 răspunsuri:
| matei20 explică:

Rectific: echipment peste culoarea albastra!

| Anon1mxD a răspuns:

Sal...Am eu un Cont! Baga id Asta Superandy_96!

| Anonimus_6477 a răspuns:

Am 2 conturi, unul de lvl 84 pe server 8 si unul de lvl 40 pe server 1, pentru detalii add id schubylcs si iti dau orice detaliu

| freestylee a răspuns:

Daca mai ai nevoie de cont am eu unul lvl 77 sv 2 antrenamente foarte bune nume: carismaticull daca iti place negociem!

| Florian_Cancea_1998 a răspuns:

Vand cont gladiatus provincie 12 cu iteme albastre si move level 39 skiluri mari cu 15 rubine.

| Alyn_Olteanu_1992 a răspuns:

Dai add pe facebook la Olteanu Alyn 9poza cu niste pachete de tigari intinse pe pat)
si vorbim acolo

| gin a răspuns:

AM un cont de lvl 97 locul 1 in arena si 17 in clasament [toate itemele roz] toate itemele lucius! server 10 antrenamente foarte bune.
baga id razvan_juganaru

| Cristian_Molnos_1996 a răspuns:

Am eu un cont beton
lvl 65
120 apt
200 agl
200carisma
ce mai vrei la mai mult de atat happy pe sv 1
id : iubesc_rapidu, si mai am un cont f bun pe sv 3
lvl 90, 195 apt, 250agl, 250 carisma, mercenari facut blana nu ma bate nimeni in turma la lvl meu happy