| Samy a întrebat:

Cunoasteti sau ati intalnit fete asiatice in Romania? Ce parere aveti despre ele? Imi plac ff mult si as fi extrem de fericid daca mi-ati face legatura cu cineva(adica sa cunosc pe cineva)Mesri anticipat.

12 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Si eu vreau multe de la viata.Si mie imi plac coreienii laughing. Am intalnit unul in liceu, super sweet tipul.

| inna a răspuns:

Si eu vreau multe de la viata.Si mie imi plac coreienii laughing.Am intalnit unul in liceu, super sweet tipul.

| dulshe a răspuns:

Nu cunoscthinking

| Adelina_5610 a răspuns:

Eu seman laughing...glmoh go on

| andreea89 a răspuns:

Si eu am o slabiciune pentru asiaticibig grin:X:X:X:

| Norocknolife a răspuns:

Cunosc eu pe multi asiatici si multe asiatice happy pe facebook happy.Da`mi un mesaj privat daca vrei facebook`ul lor happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Slabiciune pentru asiatici laughing o au MICA.
Insa asiaticele :X:X sunt ff frumoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi eu nu mai sunt adolescent pot spune ca si eu am o slabiciune pentru. ele ca si Samy.si daca pentru inceput asiaticele pentru barbatii europeni constitue doar fantezii erotice mai teirziu credeti-ma ca pot fi alegerea perfecta in materie de sotie in realizarea unei familii...asta pentru ca se stie ca femeile asiatice sunt extrem de fidele si credinceoase familiei si sotului si sunt intotdeauna fara mofturi si pretentii(veti afla voi mai tirziu ca insasi fitele si pretentile femeilor de la noi va omoara). si inca o chestie asiaticele nu se inngrasa niciodata si arata muuuult mai tinere dupa o virsta decit femeile albe.eu zic ca asta este destinul nostru baieti! femeile asiatice

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cunosc ff multi o duzina de ei tongue

| lolys20 a răspuns:

Ai gasit pana la urma? Imi poti da facebook-ul lor sau instagram-ul? happy

| crisstee a răspuns:

Hmmm eu am fost in Tokyo si mi-am facut ceva prieteni pe acolo, ce sa zic si eu sunt innebunit dupa asiatice si visez sa fug prin est vreo zece ani si apoi sa ma intorc aici cu o sotie frumoasa. In acelasi timp cred mult in destine si daca nu iti este scris asta atunci degeaba ceri. Oricum iti doresc bafta in cautare.

| DJBoss a răspuns:

Desi nici eu nu mai sunt adolescent...inca imi doresc sa cunosc o fata asiatica.Deci daca ma poate ajuta cineva cu in id de mess sau un facebook al unei gagiki asiatice din Romania...raman dator de cinste.Bafta multa