Asa suntem toti la inceput, du-te direct la ea si intreab-o altfel te vei intreba mereu : de ce nu am avut curaj. Ti-o spune cineva care a trecut de multe ori prin asta, iar odata cu inaintarea in varsta sa stii ca nu va disparea de la sine "timiditatea" daca nu rezolvi acum problema
Cum o zis kukubau, du-te si intreab-o. Am trecut si eu prin asta si n-am facut nimic si acum regret.
Daca te place si ea, se comporta diferit cu tine, iti acorda o anumita atentie. Unele fete se gandesc ca baietii trebuie sa faca mereu primul pas, si apoi ele sa accepte. Arata-i ca esti timid si imprieteneste-te cu ea. Te va descoperi in timp, si poate iti va fi mai usor sa faci pasul acesta.
Totusi, sfatul meu ar fi sa lasi timiditatea la o parte, si cand prinzi ocazia sa fiti singuri, zi!
Esti baiat ce naiba?
Fa tu primul pas pentru ca asa e normal.Nu e totul asa de complicat cum pare.Tot ce iti trebuie e rabdare si calmitate. Poti incepe prin a-i fii un bun prieten apoi usor-usor poti sa ii dai apropouri sau cel mai bine sa ii zici direct
Si eu am fost asa mai rusinos cu fetele dar daca iti iei inima in dinti si ii spui direct o sati treaca si timiditatea pentru ca o sa incepi sa ai mai multa incredere in tine.si cum au zis si ceilalti pana acum du-te si spune-i direct ce simti pentru ca o sa regreti mereu daca nu o sa o faci.
Daca nu poti accepta un refuz...eun defect, sti...trebuie sa inveti sa mai accepti si nu, mai tarziu o sa regreti, si cine e vinovatul? FELICITARI! AI GHICIT! TU! asa ca e mai bine sa arati ca uh niciodata nu te dai batut.
Succes
Idkrjek întreabă: