anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc o fata foarte frumoasa care ma place dar eu nu plac si ea ma vrea, odata mi-a zis cad aca as fi cu ea impreuna ar face si sex cu mine, si nu stiu ce are, nu stiu cum sa scap de ea

Răspuns Câştigător
| NewSummer2013 a răspuns:

laughing Hai ca-i buna!
Fata ti se ofera ca pe tava, iar tu vrei sa scapi de ea? Ce fel de baiat esti tu?! Sau ...defapt ce varsta ai?!

Hm... poate ca intr-adevar esti un baiat cuminte...Greu de crezut ca mai exista si din aceeia, dar ma rog.

Poi ce poti sa-i faci?! Eventual o lasi sa-si faca dablaua laughing Ii zici "Bine draga, daca imi oferi si sex, hai sa te vedem!" Mneah...in mod sigur n-o sa accepte. Ce fata se baga asa in chestii din astea fara grija...pf! Face doar misto de tine.Dar daca fata vrea sex, ofera-i sex! Asaaa la vrajeala, sa vezi cum ar reactiona.

Vorbeste cu ea, daca ea are chef de vrajeli de astea, baga-te si tu in jocul ei. Fii si tu mai smecher. Ia-o peste picior. Doar esti baiat! Ce DUMNEZEU! Doar stii cum se face!

Atunci se va simti prost si va renunta.
M! Totusi eu am o vaga impresie ca tie iti cam place ce se intamplawinking

Oricum, succes! big grin

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii zici ca nu te intereseaza si daca te mai bate la cap o sa isi vada nasul.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Ignor-o! Nu ii mai da atentie deloc. Daca iti trimite mesaje/te suna/te baga in seama pe mess, nu ii raspunde! Ii poti da chiar si ignore, o poti sterge si din lista de prieteni de pe hi5 sau facebook (daca ai conturi pe acolo si o ai la prieteni). Iar daca invatati in aceeasi scoala sau frecventati aceleasi locuri, incearca sa o eviti. Cu timpul isi va indrepta atentia catre altul si pe tine te va lasa in pacewinking

| TTdsIulia a răspuns:

Spune-i ca nu o iubesti si si degeaba e dispusa sa faca multe compromisuri intr-o relatie cu tine daca tu nu te simti atras de ea. vbeste-i calm, intr0un loc linistit. de ex invit-o la un suc si apoi ii zici pe un tin convingator dar calm tot ceea ce crezi despre ea

| Anon352 a răspuns:

Spune-i niste insulte cum ar fi,
draga mea tu ai tot ce mi-as putea dorii eu ...muschi si mustatalove struck

| DanielxD a răspuns:

Spune-i totul in fata.straight face

| Iza_1189 a răspuns:

Daca vrei sa scapi de ea ignor-o si jignesteo!winking o va deranja foarte mult garantat!happy Sper ca te-am ajutat:*

| Blood_8663 a răspuns:

Spune-i ca nu o placi ca nu e genul tău și explica-i frumos poate înțelege sau ignor-o