anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cunosc un baiat dar nu stiu daca ma place.
-El are prietena, dar mereu cand il chem undeva, vine.
-El este cu doi ani mai mare decat mine, si ii sunt draga. adica asa spune el.
-Mereu cand ne intalnim ma ia in brate.
-Stie sa ma faca sa rad.
-Si chiar odata cand a fost o prietena cu mine si cu el mi-a spus ca se vede ca este o posibila scanteie intre noi. dar eu nu stiu ce sa cred... ma place sau nu?

5 răspunsuri:
| alone a răspuns:

E al naibi d evident ca t place, tine la tine dar daca are prietena nu cred ca ar trebui sa faci nimic, lasa timpu sa treaca si daca e sa fie ceva intre voi va fi la momentul potrivithappy

| master_3159 a răspuns:

Salut! In primul rand vezi in ce situatie se afla cu prietena lui, pe urma nu noi ( utilizatori tpu.ro ) putem sa zicem nu stiu noi cum se poarta sau ce face cand sunteti voi doi asta doar tu stii din ce ai zis tu e posibil sa existe o anumita atractie din partea lui dar observ ca este si una foarte mare si din partea ta! Daca e ceva discuta cu el, vezi ce zice, vezi ce face cu prietena lui daca nu sunt probleme si daca observi ca relatia lor nu prea mai merge, apare gelozie etc. incearca sa il faci sa aiba incredere in tine sa iti zica totul si poate ai sanse sa il cuceresti!

Deci nu putem spune ce sentimente are baiatul fata de tine. Iti doresc mult noroc si la cat mai multa iubirekiss.

Si un an nou fericit si cat mai bogat

| master_3159 a răspuns:

Atunci succes:d...vezi cum faci si ne anunti si pe noi (cei care am raspuns) ce ai facut! Ai sanse foarte mari atunci ...sa nu astepti sa nu pierzi ocazia! Mult noroc.

| MihaXlovesXyou a răspuns:

Ieri am iesit iarasi cu el si l-am intrebat despre prietena lui, iar el mi-a spus ca nu-i aici si ca ea sta undeva la 30 de minute de aici. nu prea se intalnesc si nu am observat sa-i pese foarte mult de ea . poate ii cu ea doar sa ma faca pe mine geloasa sau nu stiu thinking

| Gigel241124 a răspuns:

Buna vezi ce relatie are cu prietena sa, dupa cum mi-a spus ca te ia in brate etc. nu cred ca e una buna si daca ii esti draga lui inseamna ca s-ar putea sa te placa acum depinde de prietena pe care o care in ce relatie este si chesti din astea. Eu zic sa vorbesti cu el si sa-l intrebi fara frica ce ai de spus! Iti garantez ca va iesi binehappy