Daca eram in locul tau .asa as fi facut si eu. asta inainte de acum cateva zile cand am facut eu primul pas. si am crezut ca era fb, dar m-am inselat
e bine ca a zambit si doar din asta as putea spune ca e un baiat de treaba. iar tu esti de admirat ca ai avut atat curaj ca sa ii spui in fata.
poate l-ai mai vazut doar de 2 ori pentru ca asa a fost sa fie sau poate el se fereste de tine. poate nu ar vrea sa te faca sa suferi vazandu'l mai mult sa te si gandesti mai mult la el.
tu singurul lucru pe care poti sa'l faci este sa ai incredere in tine. si sa nu te rusinezi.in continuare.
nu mai ai nimic de facut .ai facut primul pas, daca ii place de tine o sa se vada rezultatele, daca nu, nu ai ce face
si asa un sfat. alta data doar da-le de inteles baietilor ca ii placi. nu le spune, s-ar putea gandi ca esti prea nerabdatoare sau strasanta, insistenta daca le spui. dar daca le dai de inteles. iar ei sunt baieti destepti isi dau seama. si de ce sa cazi tu de magaritza .lasa'l pe el sa cada de macar .sunt baieti si pot sa faca primul pas.trebuie doar sa ai mai multa rabdare
poti sa le si spui. in cazul tau nu e f rau ca ai facut'o pentru ca este si mai mare decat tine. chiar daca sunteti in aceeasi scoala probabil nu aveati cum sa va cunoasteti mai bine, doar asa din partea mea doar felicitari! dar alta data poate ar fi mai bine doar sa ii dai de inteles ca il placi
Buna! frumos. din ce am citit, el a reactionat chiar frumos dar.nu stii? are prietena? Daca a zambit inseamna ca i`a placut ce a auzit. dar pot fii multe motive pentru care nu prea l`ai mai vazut.
Incearca sa mai dai de el.si sa vorbiti.iti vei da seama daca simte ceva pentru tine. nu stiu.incearca
Sau poate l`ai intimidat prea tare incat sa nu te mai poate privi o fii si asta o varianta
Deci asta ar fi sfatul meu.incearca sa dai de el si sa vorbiti. poate isi i`a si el "inima`n dinti" si iti va spune ca te place!
Bafta!