| sceptic a întrebat:

Cunosc un tip cam de 6 luni, am vorbit doar pe net. Acum vreo 2-3 luni mi-a placut mult de el, dar nu am spus nimic, e mai mare ca mine cu 4 ani. Mi-am bagat in cap ca e prea mare. Am tot vorbit si mi-a propus sa ne intalnim dar nu am vrut din simplu fapt ca nu aveam incredere.
Acum 2 zile s-a suparat din cauza unei poze cu un baiat, era gelos. L-am intrebaat de ce si mi-a spus ca ma place.Nu l-am crezut, dar am vorbit aseara la telefon si a zis ca vrea neaparat sa ma cunoasca, spunandu-mi iar ca ma place enorm.
Eu recunosc ca ma mai simt atrasa de el, dar el fiind mai mare ma gandesc ca are si alte interese. Gresesc?

4 răspunsuri:
| Nam a răspuns:

Nu totii baietii sunt la fel... poate tipu' nu are doar acel interes. ci poate vrea sa te cunoasca mai bine. ori cum Succes big grin

| RaUlBoY a răspuns:

Sincer eu nu cred ca are alte interese.
Poate doar te place si vrea sa te cunoasca, dar ai si mare grija sa nu faci tot ce zice el si sa sfarsesti suferind... eu zic sa fii atenta dar sa nu fii nici chiar pesimsta la MAXim si sa ai incredere in el! big grin

| PrecioussGirl a răspuns:

E bine ca nu ai incredere. totusi l-ai intalnit pe internet si na.
eu m-am intalnit cu cateva persoane pe care le-am intalnit pe internet insa nimic mai mult.
daca te intalnesti cu el nu are nimic insa sa nu creada ca daca te intalnesti cu el gata te duci la el acasa etc etc.
si daca va intalniti sa ii zici sa vina singur.

| sceptic explică:

@Razvan vrei sa-mi spui ca sunt mai multe interese?laughing
@RaUlBoY daca ma crezi, incredere nu am nici in mine.
@Coryx la cat de gelos e, sunt sigura ca va veni singur.