| ContNmc7 a întrebat:

Cunoscători de vise?
Am avut un vis cam ciudat. A aparut un baiat de care mi-a placut mult la momentul respectiv, dar de 3 ani nici macar nu ma gandesc la el. Pur si simplu nu ma -ai atrage. In vis el ma placea, avea poze cu mine( in vis eram mega jenata), dar in realitate ma intreb ce a vrut sa insemne.
Eram la el acasa, totul parea ciudat. Fetelor, spuneți-mi daca ati avut vise de genul. Spuneti-va părerea, chiar sunt curioasa de voi.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In contextul asta visul are o conotație inversa,adică el nu te mai place,nu are poze cu tine sub nici o forma, și nici nu o sa ajungi in situația sa mergi la el sau el la tine. El există încă în subconștientul tău chiar daca tu nu te mai gândești la el,in subconștient sunt înmagazinate ogramada de amintiri plăcute și neplăcute,momente unice,momente Savage,oameni,regrete,vise,amăgiri,care la un moment dat se materializează în vis,care de multe ori nu transmite nimic tipul acesta de vis,decât o amintire cândva plăcută și unica pe care memoria ta la stocat. Sunt efectiv niste imagini, amintiri, memorii, dorințe, idei pe care le-ai respins din conștient în subconștient.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Visele nu semnifică nimic asa ca numai crede prostii.

| seth2016 a răspuns:

Hi,

Sa visezi un fost, de care acum nu-ti mai place, simbolizeaza niste amintiri reprimate (probleme nerezolvate din trecut, ignorate, "uitate").

De cele mai multe ori fostul apare cu ganduri bune, el ar vrea sa te ajute sa depasesti problemele, sa lasi in urma trecutul. El e personajul pozitiv sa zic asa, simbolizeaza partea din tine care ar vrea sa mearga mai departe fara sa fie influentata de trecut. Insa partea asta care vrea schimbare e prinsa si ea in trecut (poze cu tine).

Partea cealalta a ta, din prezent, este nepregatita pentru a lasa trecutul in urma. Te simti neconfortabil, nu pari dispusa sa incerci.

| Momentan a răspuns:

În privat se pot zice.