'Ai de capul meu steteam cu sufletul la gura cand iii vedeam, asta e nebunie, nebunie curata, mare curaj!
Eu cred ca tipi sunt putin sariti dar extremul merita! in viata trebuie sa ai un dram de nebunie si de extrem!
Omul e constient de barierele ce i se ivesc in fata si vrea sa le depaseasca.Deci e curaj
Curaj mai mult dar daxa ar cadea de pe stancile s-ar putea sa fie si 1 sau 2 la suta inconstienta deci dupa mine ambele.
Curaj, au foarte mult curaj. Nu pot spune ca e inconstienta, fiindca se vede ca sunt prosionisti si stiu ce fac. Nu se arunca singuri in calea morti, ci doar o ocolesc intr-un mod distractiv, daca ne luam dupa comportamentul lor cand fac asta.
Cu siguranta este vorba despre curaj:desi este periculos, ei stiu ca sunt capabili sa faca fata.
Curaj, munca, antrenament, tactica, constienta chiar, pentru ca aia s-au antrenat inainte de a face asta, cat despre locul actiunii, hmmm
clar. tippi dau dovada de incredere si tacti
stiind parca la ce se expun... cel mai bine zis: 'pasiune dusa la extrem'
As spune curaj pentru ca acesti oameni fac ce le place si isi traiesc viata la maxim. Chiar daca mor acum, vor stii ca au facut in viata ce le-a placut. Daca traiesti pana la "adanci batraneti" si nu-ti traiesti viata cum iti place, cand vei muri vei regreta ca ai trait.
Avand in vedere pentru ce a facut acolo i-ar fi trebuit mult curaj. Dar orice profesionist poate gresi deci si putina inconstienta.
Cuvantul potrivit este "Dedicatie". Oricine practica sporturi extreme dispune de suficient curaj si pregatire intensa pentru a face asa ceva. A fi inconstient inseamna a nu prevede consecintele unei actiuni proprii, acestea fiind, de obicei, cu urmari neplacute pentru fizic sau psihic.
GumitzaDePepene întreabă:
Kenny întreabă:
misauratcuviata întreabă: