| deyna23 a întrebat:

Curand implinesc 14 si un baiat de care imi place enorm si care ii place si lui de mine deci mi-a propus sa ne plimbam(intelegeti - prima intalnire). Cu toate ca imi doresc foarte mult, deci, nu stiu. Mi-e frica.De prima inmtalnire, dar intr-o buna zi se va intampla.Nu stiu ce saf.Ar trebuie sa iesc adica pot sa ies cu el, e normal?

Răspuns Câştigător
| Eu4EverX a răspuns:

Da e normal ca la varsta de 14 ani sa ai si tu un prieten, dar mai intai incerca sa il cunosti adica sa iesiti la plimbari, cinema etc.

Nu are de ce sa iti fie frica e ceva magic prima intalnire.Stiu cum a fost la mine am mers cu el la plimbare prin parc iar la sfarsit pentru ca inca nu eram impreuna ma pupat pe obraz dar atunci aveam 13 ani si pentru mine era ceva minunat.Deci te sfatuiesc sa mergi si Succes:*

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Depinde foarte mult si ce varsta are el si modul in care v-ati cunoscut. Nu poti iesi cu orice baiat. Se poate ca el sa fie mai mare si sa vrea altceva de la tine. Daca il cunosti si e baiat bun ar trebui sa accepti. Ii poti propune tu unde vreti sa va plimbati si subiecte de vorbit se gasesc. Nu e nimic anormal daca il cunosti bine pe acest baiat. Altfel nu e recomandat.

| Pupily92 a răspuns:

Depinde ce varsta are si baiatul acela.si chiar daca te intalnesti cu el, parerea mea e sa nu te saruti cu el de la prima intalnire. eventual un pupic pe obraz.

| iauru a răspuns:

E normal evident.de ce sa nu iesi? va plimbati, discutati mai legati o relatie mai ales daca va placeti reciproc
ar fi pacat zic eu sa ratezi chestia asta
prima-ntalnire o s-o tii minte la sigur.hee hee
iesi cu el!happy

| andreea_6295 a răspuns:

Du`te fato cu el laughing. nu`ti fie frica daca tot zici ca te place. daca nu te duci poate va crede ca nu-l placi sh poate il vei pierde sad. nu cred ca vrei asta.

| DeyCj a răspuns:

Păi du-te că nu te mușcă. Şi de acolo în colo vedeți voi cum vă înțelegeți şi dacă vă placeți cu adevărat, atunci de ce să nu rămâneți împreună. E normal să ai emoţii dar nu trebuie să îţi fie frică că rău nu are cum să iese... Succes happy

| alex100 a răspuns:

Sigur ca e normal, nu trebuie sa-ti faci griji
daca spui ca baiatul te place nu are ce sa mearga prost