| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a întrebat:

Curând o să îmi fac majoratul.La majorat mă gândeam să îmi chem și colege de clasă dar și foști colegi de generală cu care m-am înțeles eu bine. Problema e că mare parte din colectivul clasei din care fac eu parte e alcătuit din navetiști.Eu însămi sunt navetistă. Colegele și colegiii meu ( doar 3 băieți) provin din Berzunți,Coman,Tuta,Oituz,Târgu Trotuș.Ei nu pot ajunge dacă îmi fac majoratul acasà sau cel puțin așa mi-au zis ele.Pe de altă parte cei de la mine din oraș o să zică că nu pot ajunge în Onești, la restaurant.Voi cum credeți că ar trebui rezolvată problema? O dată în viață împlinești 18 ani și devii major așa că vă rog să nu veniți cu sugestii gen " Nu îți mai fă majoratul". Majoratul meu pică sâmbăta, pe 28 martie

Răspuns Câştigător
| mont a răspuns:

O varianta ar fi sa asiguri si transport, daca iti permite bugetul. Sau sa il faci de 2 ori in 2 locuri.

4 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Nu inteleg ce e atata zarva cu majoratele astea.Eu nu o sa mi-l tin.

''O data in viata faci 18 ani''
Da, exact, si 19 o sa fac de 2 ori in viata sau cum? Nu, si 17 fac o data in viata si 25 si 40. Daca nu pot ajunge atunci ramai cu familia si 2-3 persoane?
Problema poate fi rezolvata doar daca platesti tu in plus pentru transportul lor.Iesi tu in pierdere.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 explică (pentru 愛日本):

De ce crezi că ies în pierdere.Sincer și eu voiam să îmi conving părinții să nu îmi fac majoratul și efectiv să treacă cu vederea această zi. Însă adevărul e că la 18 ani devii oficial adult iar asta se merită sărbătorit, cât de cât

| T0T a răspuns:

Mai bine il faci singura. Nu ai nevoie de persoane.

| Arapu_Maria_1995 a răspuns:

Majoratul trebuie sa-l faci, și fa-l acolo unde iti place cel mai mult, prietenele adevarate, vor gasi si rutiera si posibilitatea ca sa te felicite cu aceasta ocazie, principalul sa nu uiti de parinti, si cei mai apropiati, in rest... distreaza-te!