Pentru ceva mai frumos? Adică un portofel plin cu bani? Tu vrei să ne vezi logica, eu vreau să-ţi văd gramatica. Exprimă-te mai coerent.
Să fiu on-topic, în ziua de azi ambalajul contează mai mult. Mai întâi suntem atraşi de ambalaj şi după vedem ceea ce este în interior.
Gramatica mea e buna! Se vede clar ca e vorba de oameni nu de lucruri materiale! :3
Pentru ca sunt orbi, ei va doar ce este frumos, dar ce e frumos nu e si de durata.
De aceea nu merita sa stam dupa astfel de oameni pentru ca ne pierdem viata.
Nu stiu sa iti dau un raspuns foarte logic. De curand am fost parasita, mintita si folosita de prietena mea cea mai buna *de pe atunci*. M-am gandit la motivul pentru care ar fi putut sa o faca si am realizat ca nu avea unul. Tineam foarte mult la ea *si inca mai tin*, doar ca ea nu vedea si isi batea joc de mine. Venea la mine doar in momentul in care nu avea ce sa faca sau cu cine sa stea. Nu i-am dat motiv sa faca asta, i-am fost alaturi mereu si nu i-am gresit asa cum o facea ea. Dupa mult timp de gandit am realizat ca motivul pentru care ne parasesc anumite persoane este ca ori s-au plictisit sa petreaca timpul cu noi, ori sunt prosti si nu stiu ce fac cu viata lor, cu ce se confruta si pe cine a pierdut. De obicei realizeaza ca a pierdut dupa ce nu te mai are. Dar asa e in viata, prietenii vin si pleaca...
Sunt prosti aia care stiu doar sa isi bata joc... Am ajuns la concluzia ca proverbu ala,, Cand esti bun esti luat de prost,, e foarte adevarat!
Tie ti-a starnit curiozitatea o chestie banala. Este in natura omului sa faca asta, pur si simplu este mult mai interesant ambalajul decat continutul(dupa cum spunea si,, Ancient") nu vei putea schimba asta vreodata asta-i sigur. Insa poti sa treci peste si sa gandesti putin intr-un mediu abstract(sa te detasezi putin de problema si s-o privesti din ale puncte de vedere). Sper ca raspunsul meu iti va fi de folos