Nu stiu sa iti dau un raspuns foarte logic. De curand am fost parasita, mintita si folosita de prietena mea cea mai buna *de pe atunci*. M-am gandit la motivul pentru care ar fi putut sa o faca si am realizat ca nu avea unul. Tineam foarte mult la ea *si inca mai tin*, doar ca ea nu vedea si isi batea joc de mine. Venea la mine doar in momentul in care nu avea ce sa faca sau cu cine sa stea. Nu i-am dat motiv sa faca asta, i-am fost alaturi mereu si nu i-am gresit asa cum o facea ea. Dupa mult timp de gandit am realizat ca motivul pentru care ne parasesc anumite persoane este ca ori s-au plictisit sa petreaca timpul cu noi, ori sunt prosti si nu stiu ce fac cu viata lor, cu ce se confruta si pe cine a pierdut. De obicei realizeaza ca a pierdut dupa ce nu te mai are. Dar asa e in viata, prietenii vin si pleaca...
Pentru ca sunt orbi, ei va doar ce este frumos, dar ce e frumos nu e si de durata.
De aceea nu merita sa stam dupa astfel de oameni pentru ca ne pierdem viata.
Tie ti-a starnit curiozitatea o chestie banala. Este in natura omului sa faca asta, pur si simplu este mult mai interesant ambalajul decat continutul(dupa cum spunea si,, Ancient") nu vei putea schimba asta vreodata asta-i sigur. Insa poti sa treci peste si sa gandesti putin intr-un mediu abstract(sa te detasezi putin de problema si s-o privesti din ale puncte de vedere). Sper ca raspunsul meu iti va fi de folos
Gramatica mea e buna! Se vede clar ca e vorba de oameni nu de lucruri materiale! :3
Sunt prosti aia care stiu doar sa isi bata joc... Am ajuns la concluzia ca proverbu ala,, Cand esti bun esti luat de prost,, e foarte adevarat!