| yuly_6695 a întrebat:

Cuvantul,, dragoste " este un cuvant special si in general se foloseste numai atunci cand credem cu adevarat in el.
Daca il spui prea des crezi ca acest cuvant este ieftin?
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Daca simti de fiecare data, poti spune de 10 ori pe zi 'te iubesc', fara sa devina monoton sau ieftin. Daca nu simti, e suficient sa spui o data si poate fi ieftin. Si partea cu raspunsul "si eu te iubesc" e valabila. Nu e obligatoriu sa raspunzi de fiecare data, daca nu simti de fiecare data nevoia sa declari asta.

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde cum si cui il spui. In urma cu mai multi ani credeam despre mine ca sunt o femeie care spune greu "te iubesc" si ca voi folosi aceasta sintagma extrem de rar in viata mea. Acum ii spun de cateva ori pe zi sotului meu ca il iubesc si de fiecare data o cred din tot sufletul si ma emotionez...

auran
| auran a răspuns:

Poate fi la fel de ieftin si daca il spui mai rar, in cazul in care nu ai acest simtamant cu adevarat - nu prin vorbe demonstrezi acest lucru!

| fabiola a răspuns:

Daca iubesti din suflet si spui ceea ce simti, nu e ieftin deloc si tare bine este sa-ti exteriorizezi sentimentele!

| madonica a răspuns:

Dragostea iti da aripi, viata e in roz, nu exista latura neagra, dragostea se daruiestesi in acelasi timp se simte.Cuvintele sunt de prisos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il spui prea des si fara sa demonstrezi, isi pierde din nuanta. nu e important cuvantul in sine, o insiruire de litere, ci sentimentele pe care le ai fata de persoana careia te adresezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti alaturi de persoana iubita cuvintul acesta, este totdeauna special.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In momentul in care spui ceea ce simti il poti repeta de 1000 de ori pe zi.pentru ca in nici un caz nu este ieftin.trebuiesa fii direct.si sa spui ceea ce simti... iar daca esti indragostit felicitarile mele.