Prietenia este ceva de care oricine are nevoiePrietenii sunt mereu acolo pentru tine, mereu te ajuta, incearca sa te faca ca uiti de necazuri. Fara prietenie te simti singur, uitat de toti.
Prietenii adevarata nu trebuie pierduti niciodata.Trebuie sa stii sa iti alegi prietenii.Pt ca multi profita de bunatatea ta
Eu am prietenii adevarati si nu stiu ce as face fara ei Insa, am dat si de prietenii care la inceput m-au ajutat si apoi...gata
Prietenia este un cuvant pe care multi il rostesc, dar putini il inteleg
Cind ai un prieten adevarat simti o caldura in suflet. o speranta . cind ai vreun necaz. sh ceilalti te resping... apare cineva care tine enorm de mult la mine.
Eu am 5 prietene. dintre care doar 2 sint adevarate.
Apreciez mult prietenia. sh imi iubesc prietenii aveti grija cum ii alegeti
In primul rand:Incredere neconditionata; apoi sa fiu sfatuita corect sa fiu ascultata, la randul meu sa ascult, in principiu trebuie sa descopar inima prietenei...de fel am baietii prieteni cei mai buni.si crede-ma ca n-ai de ce sa te certi cu ei :X
S-au pus atatea si atatea intrebari pe tema asta.nu stiu, omule, e asa cum o simti tu.insa prieteni adevarati nu prea exista.mai toti oamenii sunt egocentristi, isi vad doar propriu interes
Prietenul este o persoana cu care te intelegi bine; cineva in care ai incredere, cu care te distrezi, cineva cu care poti discuta despre orice, care iti e alaturi, pe care poti sa te bazezi, pe care il ajuti atunci cand are nevoie de tine. Intr-o prietenie amandoi trebuie sa fie egali.
Eu cred ca exista prieteni adevarati, doar ca sunt rari. Dintre toti pe care ii cunosc, doar pe cativa ii consider prieteni si tin mult la ei.
Pai... un prieten adevarat ii ala care daca il suni la 2 noptea sa vina sa tea ajute cu ceva,,,, vine...
Pay...nici eu nu stiu ca sa fiu sincera...adica sa existe respect, intelegere sa va ajutati la nevoie...etc
Drimmero întreabă:
justAgirl_8912 întreabă:
Geo2969686 întreabă: