Sunt baieti peste tot in lumea aceasta, de la mine din cartier pana-n salajan la puya cum imi place mie sa zic
nu este el singurul baiat din lume!
ai un stil slabut de a te exprima, nu reiese ca esti fata sau baiat, doar am intuit!
poti sa mergi oriunde, si pe strada lui si pe langa casa sau blocul unde sta el, poti sa dai cu ochii de el sa te faci ca vezi prin el, nici sa nu-l saluti...
poti sa faci ce vrei!
este nasol ca acum te simti respinsa, dar va veni si vremea cand vei respinge tu pe altii sa stii minte cat de nasol este!
pritenie adevarata intre un baiat si o fata nu prea exista! asta este adevarul! fiecare are sentimente ascunse pentru celalalt de sex opus!
faptul ca tu i-ai zis ca il placi ca pe un iubit gen si lui nu i-a picat bine asta probabil nu te vede ca pe o posibila relatie... poate are pe cineva sau nu se simte atras de tine, pot fi mai multe cauze!
eu zic sa ii dai ignore din viata ta nu de pe vreo aplicatie! din toate viata ta!
Ba ma gandeam la asta da ma gandeam ca e de la fosta sa... da ma rog nu conte m-am gandit la asta ☠️ ☠️