| oTilia_7666 a întrebat:

. da, deci a venit vara si hell yes vreau si eu sa ma distrez vacanta asta. din pacate stau intr-un oras mic unde toti se cunosc intre ei si deja am analizat posibilii baieti cu care as putea sa fiu, majoritatea fiind cam fumati.au mai ramas cativa, mie placandu-mi baietii aia mai inocenti, timizi, mi se par mai draguti+trebuie sa fie inteligenti, sa ai subiecte de discutie nu toata ziua sa vorbesti despre lucruri inutile.asaaa si ironia sortii a facut ca sa ma intalnesc cu un baiat super simpatic la fast food unde imi asteptam pizza(eram singura) iar el a intrat si s-a asezat la masa mea comanzandu-si un sandwich.si el tacea din gura iar eu ii puneam tot felul de intrebari stupide majoritatea fiind despre scoala(asta s-a intamplat saptamana trecuta, vineri), iar joi a fost premierea, asa ca singurul subiect pe care-l puteam avea era scoala. of course, l-am felicitat pentru rezultatele obtinute[si chiar le merita, a fost olimpic national]; dupa vreo 10 minute de tacere si intrebari stupide au intrat in fast food doi colegi de-ai lui el plecand de la masa mea, s-a dus sa-i salute. dupa alte 10 minute imi era gata pizza si m-am dus s-o iau.cand am trecut pe langa el i-am spus "paa" si nu stiu daca mi-a raspuns sau nu, pentru ca era galagie si nu se prea auzea.si ca o mare paranteza as vrea sa spun ca eu m-am mai intalnit cu baiatul asta, eram cu o colega de-a lui la biblioteca si am mai vorbit, dar putin.na,cam asta a fost povestea cu G., dar cred ca a ajuns ca sa-mi fie chiar simpatic.mai sunt baieti, dar nu prea se potrivesc "standardelor mele", eu mereu cautand un baiat nu chiar ca toti ceilaltii; nah, si acum nu prea stiu cum sa ne mai intalnim. vreo parere, ceva? xoxohappy

2 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ehe trebuia sa ma cunosti pe mine acu vreo 6 ani sau 7 happy
De nu fugeam cu tot cu masa de te lasam acolo sa vorbestilaughing
Tine minte multi baieti sunt timizi dar au ciocu mare doar de gura lumii
Eu a trebuit sa invat cm sa fiu tupeist ca eram calcat in picioare
Tu vrei baieti mototoi sa faci ce vrei cu ei
Tine minte ca o sa dai peste unu care e aparent ' mototol '
Dar o sa te dreseze rau de tot.
Am vazut fete ca tine big grin ^^
Cu arfe si tupeu cu 'jargoane' de genu ' sunt fumati '
Da tu cati ani ai draguto? ai peste 16 ani?
Te mananca rau dupa cate vad ^^
O sa primesti inzecit daca cautilaughingdaca nu.
asteapta ca oricum o primesti >.

| AndaWest a răspuns:

Esti tarelaughingpai tu o tipa asa indrazneata cum te descrii de ce nu te duci tu la el si-l ei cu vorba? sa-i dai de inteles ca iti place? de ce sa pierzi timp inutiloh go ondaca merge, mergesmugbafta