Bun. sa incepem. Sa o lom asa, in primul rand trebuie sa iti spun ( probabil sti deja, si evident ca esti nervoasa, de aceea ai scris asta) nimeni nu e perfect si nu trebuie sa jignim etc. ( m rog, si eu daca mi-ar face una asa cred ca ar fi mult mai rau). Acum, e Adevarat, ca pe lumea asta sunt tot felul de panarame prefacute, si pur si simplu, am observat dea lungul anilor, ca, chiar asa le place sa fie. Sa atraga toate privirile si sa fie in centrul atentiei, prin cel mai enervant mod cum putinta. Iar daca ii zici ceva, incepe sa se creada o vedeta, ca si cum toata lumea ar fi geloasa pe ea. Siu cum e, insa in cazurile astea sunt 2 obtiuni. O sa ti-o spun pe asta, mai pentru clasa a 6a, o ignorati, toate, care nu va considerati inculte si prost crescute ca si ea. Pur si simplu NU MERITA ATENTIA VOASTRA! Vorbele voastre, dragi fete sunt prea scumpe pentru a fi date pe o prefacuta (ca sa nu ii zic altfel) ca ea. Nu merita pur si simplu, si da, stiu ca va enerveaza, si ca nu o suferiti cand e asa. Si ce e mai grav, e ca e asa chiar de mica, asta e partea rea. Sincer ar merita sa" ii aranjeze " cineva parul asa cum trebuie (daca ma intelegi ). Si so mai revigoreze din cand in cand cu cate o plama, daca se incinge de pe acum. E proasta, stiu, insa pe lume sunt mii de astfel de specimene. Ignora, nu le mai baga in seama, nu merita interesul tau. Cand tu o sa cresti si o sa fi bine vazuta de catre ceilalti, ea o sa fie vai de ea prin toate cluburile, sau pe centura. Laso in plata domnului, vazuti de treaba ta, si de viata ta. Nu o lasa sa castige ce vrea, mai zi cate una cand nu o mai suferi. Ai grija
Am si eu multe colege de genu, suntem 18 fete in clasa si doar 2 sunt *observate* sa zic asa.Sunt gen *Afroditele* deoarece au 10 pe linie, sunt frumoase si super intepate .Si nu, chiar nu e corect dar asta e lumea, apreciaza doar exteriorul, interiorul...mai putin.In timp o sa imbatraneasca si ea,asa ca o sa ajunga cu riduri si mai urata decat e acum, stai chill o fi frumoasa doar acum, dar de la o anumita varsta nu o sa mai fie cum e acum, fi sigura, si faza e ca tot cu interiorul ala prefacut,[daca se poate zice asa] o sa ramana caci exteriorul nu o sa mai fie cum e acum.
Eu cred ca nu trebuie sa bagi de seama toate astea, inca e mai mica dar cand veti fii mai mari ai sa vezi ce fel de fata o sa fie(poate mai prefacuta)si atunci nu o sa o bage mai nimeni in seama doar prietenele/prietenii ei. Poate alti baieti o sa zica k e c**rva.Cel mai bine e sa fii tu insusi cu bune si cu rele pentru ca asa te vor aprecia mai multi. Sper ca ti-am fost de folos:*Bafta in continuare:*!
silviu766 întreabă: