| dede16 a întrebat:

Da sunt eu din nou " nekane " parca [ scuze daca am gresit] mi-a spus sa va impartasesc experienta traita de acum o zi, cand trebuia sa ma intalnesc cu tipul respectiv.
Evident a venit la mine si m-a m-ai intrebat o data daca vreau sa fiu cu el, dupa ce i-am spus ca da, m-a luat in brate de am ramas si eu socatabig grin.
Astazi, cand ne-am intalnit din nou, totul a mers de la sine. M-a intrebat care a fost cea mai lunga relatie a mea, i-am spus ca un an si cateva luni iar el mi-a spus ca a fost 1 an cu tipa respectiva si plecarea ei in Spania.
Ma simt atat de usurata. Daca nu stiam chestiile astea ma simteam ca o fantoma a amintirii ei.
Se pare ca nu e asa si mi-a spus ca vrea mai mult de un an, si stie ca poate.
Daca nu l-as cunoaste de aprox 2 ani, nu l-as crede, dar faptul ca il cunosc si faptul ca mi-a aratat ca ma respecta in totalitate [ niste fleacuri pentru altii, dar pentru mine sunt lucruri semnificative] ma face sa fiu si mai indragostita decat trebuie.
Multumesc tuturor pentru sfaturihappy. M-au ajutat enorm de multbatting eyelashes.
Un pussy mic pentru voi :* big hug
Echipa mea favorita de la TPU love struck

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@dede16, esti happy, asa-i? happy ma bucur ca lucrurile au mers bine, iti doresc o relatie frumoasa, sa ai grija de tine(si de el!), sa va iubiti mult, sa stii sa te faci respectata, sa nu fii geloasa, cicalitoare si... ce sa mai zic? toate cele bune! pupici!

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Felicitari...ma bucur pentru tine.

| dede16 explică:

Pe bune ca nu stiam ce inseamna pussy laughing)

bine "pupici"

laughing)

da pai sunt :X de nu mai pot laughing) mersi mult nekane happy :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un (sau mai bine zis, o) pussy pentru noi? Nu știi ce înseamnă pussy? raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte dragut, sa fii iubita happy
P. S. editeaza si schimba "pussy" cu "pupici", pentru ca pussy inseamna altceva si nu ai vrea sa se inteleaga ce se intelege (chiar daca toti baietii ar fi incintati de asa urare)winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai baieti, sunteti rai, fata e indragostita, cred ca nici nu vede pe unde merge si voi... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nekane, nu sint rau, ba din contra, n-ai vazut ce i-am scris? I-am urat de bine. Dar am pus si un P. S. ca poate nu si-a dat seama, "un pussy mic pentru voi" inseamna ca ofera [...] devil tuturor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bro, te cred, stiu ca esti baiat bun si ai avut cele mai bune intentii. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nekane happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Well, acum stii ce inseamna rolling on the floor devil