Cu originalitate...Fi tu si nu incerca sa copiezi pozitia din poze sau locul al altora. toti te vor da like pentru cine esti, nu pentru cine vrei sa fii! mult succes in a strange like-uri! un like de la mine
Nu stiu daca te va ajuta, dar eu string mai multe linkuri facind poze color...e la moda si inca nu fac schime de genu sunt nevinovata sau cum e la tine in poza(fara suparare). eu le fac de genu pace, iti transmit un sarut sau un simplu zimbet si dat cu ochiul. e mai super si baietii te adora. pe mine sincer da. azi vreo trei baieti au flirtat cu mine. pe alt site.
daca vrei sa dai cu ochiul mai bine sa iti faci un machiaj stralucitor cu sclipici iar daca nai sa fie colorat dar nici prea tare (sora mea a patit-o, parea ca din anii 60)
daca prin likeuri vrei sa spui ca ai dori sa te invidieze fetele si sa ai un iubit atunci sa nu faci niciodata poze in grup, sa nu creada cumva ca prietena ta e mai frumoasa si sa scrie in comentarii, plus, sa faci poze vara sau primavara si nu in casa, in natura cu fuste mini, arata cit de sexy si cool esti sau cit de draguta, nu iti stiu stilul.
cel mai bun variant e sa faci poxe in vacanta: la mare, la munte, la bunici sau chiar in padure in copac.
sper ca te-am ajutat.
FUNDA