| mmeee79 a întrebat:

Da-ti si tu cu parerea. Zi-mi niste idei cum sa ma mai imbrac.Adica, tenesi, niste blugi negrii, un tricou gri si un sfetaras negru e ok pentru o zi de scoala?happy
Vreau muuulte pareri... cel care imi da cele mai muuuuulte fundita!
(NU AVEM UNIFORMA)

Răspuns Câştigător
| Adda0a0 a răspuns:

Blugi negri cizme lungi un tricou mai lungut alb si o vestuta din denim neagra sau albastra...
cizme lungi, negre, blugi albastru mai inchis un tricou, maieu sau camasa simpla o curea lata in talie si un sacou negru...
tenisi negri, blugi albastri, tricou gri+ un hanorac alb, negru etc...
poti face o multime de combinatii depinde de hainele care le ai culori, texturi etc...
si de stilul fiecaruia
Poti sa mai accesorizezi cu diferite lanturi bratari dar finute avand in vedere ca este pentru scoala. Iar in par bentite, fundite etc...

2 răspunsuri:
| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Pai...ar trebui pe timp de frig, sa iti iei niste blugi negri, cu cizme negre lungi pana la genunchi, apoi in sus o camasa alba(putin mai decoltata) cu uniforma(daca aveti)big grin
alt ceva, eu as merge in blugi negri cizme cum ti-am zis in sus cu o bluza dragut mai stramta pe mine si un hanorac
niste pantaloni de trening, negri cu o bluza in sus si un hanorac
blugi, tenisi sau adidasi, bluza/tricou hanorac
asa m-as imbraca eu daca nu am avea uniforma da e ok, ca.cu prima tinuta care ti-am zis-o ma imbrac si la fetele de la mine din cls wowow ce super arati fundita?

| Lαααα a răspuns:

Sa vezi cu ce merg eu la scoalalaughing
Eu merg cu UGG`s, blugi mulati, tricou alb si hanorac negru...sau o camasahee hee

daca la voi e obligatoriu sa purtati uniforma pune-ti pantaloni negri, tenesi, o camasa alba(si o vesta[optional])big hug

Sper ca te-am ajutat.kiss