| Pisica18a a întrebat:

Dacă 2 băieţi mă plac în acelaşi timp...şi mie îmi place doar de unul dintre ei dar totuşi vorbesc frumos şi mă întâlnesc şi cu celălalt pentru a nu se simţi prost...cum ar trebui să procedez ca să fiu şi eu fericită cu cel pe care îl plac dar totodată să nu îl jignesc pe celălalt? Dau fundă! Help!

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Cu cel pe care nu vrei sa-l superi te intalnesti si discuti ca amica, sau e si acolo veritabila intalnire? Daca simti atractie doar fata de unul, e bine ca celuilalt sa nu-i dai sperante. Nu inseamna sa-l indepartezi, ci doar sa pastrezi o anumita distanta care sa-i dea lui de inteles ca vrei sa fii doar amica lui. El poate te place foarte mult si nu va observa din prima ca ai ochi doar pentru celalalt, de aceea trebuie tu sa detii controlul.
Anumite gesturi, vorbe, spuse cand trebuie, pot clarifica situatia. Dar ai grija sa nu-ti strici relatia de amicitie cu el. Nu-l lasa sa spere ca poate vei deveni prietena lui, pentru ca asta inseamna sa-ti bati joc de el. Si nu ar fi frumos din partea ta! big grin

3 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Singura solutie ar fi sa le spui adevarul la amandoi.

| darrio2007 a răspuns:

Va trebui sa alegi doar pe unul.Iar cu celalalt sa ramaneti doar prieteni (amici).Sa le spui ambilor alegerea ta.In intalniri separate, bineanteles.Chiar daca unuia din ei nu ii va conveni hotararea ta.Asta e viata.

| WaterDrop a răspuns:

Spune`i ca te intalnesti cu amandoi si ca il placi mai mult pe celalalt, iar apoi adauga ca el merita ceva mai bun si o va gasi cat de curand ( daca cauta ).Cu putin noroc, el este o persoana cu capul pe umeri si va realiza cat s`a inselat, isi va invata lectia si nu o va mai repeta pe viitor. Nu ai cum sa faci asta fara sa-l ranesti, oricum ai proceda, mai bine fii cinstita cu el mai devreme, pentru a`i scurta suferinta prin care ar putea trece mai tarziu.