| Costel95 a întrebat:

Daca a-ti sti ca astazi este ultima zi din viata voastra, ce a-ti face?

14 răspunsuri:
| ionica56 a răspuns:

As distruge tot ce ma facut sa sufar!

| Ana a răspuns:

As petrece toata ziua alaturi de iubitul meu big grin

| Danny a răspuns:

Cred ca as face ceva care sa ma simt bine, sa dansez, sa cant, etc. Si mi-as declara dragostea blushing

| Bianka a răspuns:

As spune tot ce n-am zis toata viata mea a lunga de 13 anilaughing
Le-as spune verde-n fata prostilor atatea lucruri.laughing
Asta as facelaughing

si mi-as cheltui toti banii din pusculitarolling on the floor

| 4b a răspuns:

Wou, pai mi-as pune viata la punct in ultima suta de metrii ca saracia ma i-a daca raman asalaughing

| anonima122 a răspuns:

Eu mi-as marturisi dragostea, as injura toate profesoarele din scoala, as merge cu masina cu 250kg/h(fara parinti) cam atat

| Ioana_2144 a răspuns:

Ias cere scuze prietenei mele daca am gresit cu ceva sad

| DorelSudoru a răspuns:

As fuma iarba mas duce la un nfs cu politia in realitatelaughing as omora niste persoane si in ultimele minute mas arunca dupa un bloc de 10 etaje xD tu?

| zalisa a răspuns:

Eu una aș încerca să fac ce n-am făcut o viață-ntreagă dar cum asta nu e posibil probabil că as cădea într-o depresie și aș face un tămbălău marelaughing
Tu cred că ar trebui să înveți să scrii în ultima ta zi din viață, să poți fi și tu numit un mort care știe ortogramele!

| Costel95 explică:

Poi daca astea va sunt dorintele atunci faceti-le, ca asa spune Biblia in Apocalipsa 22. 11 "Cine este nedrept, să fie nedrept şi mai departe; cine este intinat, să se intineze şi mai departe; cine este fără prihană să trăiască şi mai departe fără prihană. Şi cine este sfint, să se sfinţească şi mai departe!" Noi suntem crestini, avem in casa Biblie, numai ca n-o citeste nimeni. Asteptam un raspuns cu un scop precis, oricum apreciez ca mi-ati raspuns la intrebare, dar eu vroiam sa va spun ca viata are si un sfasrit, ai grija cum il traiesti! "Iată, Eu vin curand; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui." (Apocalipsa 22. 12) 11." Eu vin curand. Păstrează ce ai, ca nimeni să nu-ţi ia cununa." (Apocalipsa 3. 11)

| UrbanNinja a răspuns:

Pai...
As injura TOTI profii din scoala mai ales pe diriga happy
As bate pe cine ma enerva happy
I-as spune fetei pe care o plac ce simt pentru ea
Si multe altele
SI app: buna intrebare big grin

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As distruge lumea cu o zi mai devreme... as face eu Apocalipsa. as rade, as trai mai intens decat oricand, as afla toate secretele din lume, as incerca sa aflu daca exista extraterestrii, cine l a omorat pe Kennedy, daca masonii stapanesc lumea din umbra... si alte cele. as da o raita cu 200 km pe ora, as face sex, as canta, as face everything.

| Saroi_2231 a răspuns:

Poi.
Am 13 ani si sincer imi doresc ff mult sa conduclaughing
Deci...
As lua masina mamei la o tura de cartier:X

Întrebări similare