Nu poti sa vorbesti in fata unui public pentru ca nu ai incredere in timp si asta este din cauza ca nu ai cunsotinte suficiente.
Pune mana serios si invata, fa-te remarcat la ore, de catre profesori si colegi si vei vedea ca vei fii privit admirativ si vei capata incredere in tine, fiindu-ti mult mai usor sa vorbesti in public
De unde stii ca nu invat bine si ce legatura are cum inveti? WTF
Nu am spus nicaieri ca nu ai inva bine, uite cum sari la concluzii total gresite din lipsa increderii in tine!
Cand nu esti stapan pe cunosintele tale si esti incapabil sa te exprimi liber si dezinvolt, inseamna ca ai probleme cu incredrea in tine, si te-am sfatuit sa pui mana sa citesti cat poti de mult, sa-ti extinzi cunostintele, fiindca ajuta la modelarea caracterului, la ridicarea increderi in propriile puteri, facandu-te incerzator ca poti cuceri lumea, ca poti obtine tot ce vrei in viata.
PS invata sa respecti useri de pe forum, ca nu toti suntem copilasi pe aici., mai ales ca ne straduim sa-ti dam sfaturi ca sa iesi din rahatul in care te scufunzi. Lasa WTF-ul acasa, daca vrei sa ajungi un om capabil in viata.
Degeaba nu esti ''copilas' daca te topesti ca un snowflake.
Apropo, cum te-a lasat sa publici raspunsul cu atatea greseli?
Vezi-ti de barna dintre ochi, inainte sa comentezi despre altii.
Diferenta dintre noi doi, este ca eu sunt un adult realizat, iar tu doar un copil inhibat, incapabil sa deschida gurita in fata altora, dar iute la limba si temperament.
Iti prevad un viitor foarte "stralucit", cu asa hal de limbaj.
Da, esti foarte realizat stai pe TPU si fvti oamenii cap cu teoriile tale.
Ti-am mai explicat ca vorbesti in necunostinta de cauza si din cauza frustarile personale.
Pune mana serios si invata sa vorbesti, ca ajungi de rasul satului!
Poate că vei reuși, sau poate că nu, dar doar dacă încerci și te chinui pentru o perioadă destul de lungă ( nu renunța la primele opstacole), vei afla.
Nu contează dacă noi credem în tine, nu mai căuta validarea altora, vrei să încerci oratoria, încearcă.
Multă baftă ^^
Acum că ești la început și vrei să vorbești mai bine în fața unui public, recomand să îți pregătești discursul din timp. În felul ăsta, ai un avantaj - nu trebuie să pierzi timp gândindu-te la ce să spui. O să fie destul de dificil dacă publicul îți pune întrebări, dar lucrul ăsta o să te ajute să te îmbunătățești. De asemenea, recomand să nu te agiți și să te gândești bine la ce vrei să spui. Probabil din cauza emoțiilor, la început vei gândi mai lent sau greșit, dar cu timpul vei vedea îmbunătățiri.
Și, da, în timp vei reuși să vorbești în fața unui public. Asta e o problemă care poate fi rezolvată. Iar rezolvarea este o bună planificare și o minte care să meargă brici.