Nu. Scutirea trebuia sa o aduci la inceputul anului scolar, nu la sfarsit, cand deja se incheie mediile. Au fost cazuri cand elevului care a procedat asa i-a fost scazuta nota la purtare. Mai bine fa sport si incearca sa-i demonstrezi profesoarei ca meriti o nota mai mare si o medie buna.
Media trebuie sa ti-o incheie.
daca nu-ti place sportul, de la anul poti sa-ti iei scutire de aia sa nu faci sportu de loc
Mulţumeşte-te cu ce ai! Şi sportul e materie, dacă ai media 7 la română ce faci? Îi duci scutire?
Vă mulţumesc din suflet pentru nefolositor şi stupid.Adevărul doare, aşa-i mon cher?
Profa mea de sport ne pune in carnetu' ei note de toate felurile.ma rog eu n'am note mici la sport, sunt fata, dar iubesc sportul.
Dar altele au note f mici si cea mai mica medie pe care au avut'o a fost 9.
depinde ce profa ai si tu stii cum a mai procedat.
Nu cred ca e posibil asa ceva. Scuturile de obicei motiveaza elevul sa lipseasca de la educatie fizica... daca deja ai 2 note, greu de crezut ca nu-ti va fi incheiata media. Avand in vedere si faptul ca faci 1 ori 2 ore de educatie fizica, nu e nevoie de mai multe note... poate inca una ( daca faci 2 ore pe saptamana. care fi sigura ca o vei primii )