1.De dimineata m'as duke cu prietena mea sh mash plimba vreo 1-2 ore
2.Mas droga
3.As bea pana cad lata
3.As fuma 2 pachete d tigari
4.Mas duce la club si mas rupe
5.Mas distra cu toti prieteniii
M-as duce la baiatul pe care il plac, stiind ca are prietena, tot ia-si spunce ce simt pentru el, l-as saruta si mi-as petrece toata ziua cu el. Te pup. Iar tu ce ai face?
1. I-as spune baiatului de care imi place ca il plac
2. M-as distra cu prietena mea.
3.As petrece ceva timp cu mami si cu tati
4.As zambi
Tu?
Eu?
Mi-as strange toti prietenii, i-as imbratisa tare de tooot, i-as saruta cu dor, le-as spune cat de mult au insemnat pentru mine. Mi-as petrece timp cu familia, cerandu-mi iertare, spunandu-le sa nu planga, sa nu le para rau, le-as spune cat ii iubesc. Mi-as aminti cu surorile si prietenii toate tampeniile care le-am facut.
M-as duce la baiatul pe care-l plac si i-as spune ceea ce simt.
L-as imbratisa pe actualul spunandu-i cat de important a fost si va fi mereu. As sta toata ziua cu ei, mi-as strange in brate toti cateii.
Apoi... as inchide ochii si as zambi.
Oare voi avea timp sa fac atatea?
Puup.
1.Sa fac sex
2.Sa ma duc la profi si sa le zic:Gura ba... voi nu vedeti ca ma enervati, duceti-va naibii etc...
3.As petrece cu parinti
4. M-as imbata cu cea mai buna prietena
5. M-as casatori
6.Imi voi insela sotul
7. Voi lua droguri
8. M-as spovezi...pentru toate pacatele pe care le-am facut
9. M-as ruga la Dumnezeu sa ma ierte pentru pacatele mele
APOI...MOARTEA!
Nici chiar maine.
chiar vorbeam cu mai multe persoane, si le spuneam ca daca as fi sigura 100% ca in 2012 va fi sfarsitul lumii, as face un bebe:X
abia astept sa am...
dar mai am de asteptat
Eu mi-as strange tot cunoscutii as da o mare petrecere in care as face de toate si dup`aia doamne ajuta!
As face ce am facut pina acum. Daca nu m-ar inspaiminta gindul ca miine voi muri.
Interesant e ca cei mai multi au spus ca s-ar distra, insa cei mai multi dintre noi ar trage o spaima teribila care i-ar determina sa plinga si sa nu mai faca nimic pina in momentul mortii. Trebuie sa ai un caracter format, si o personalitate puternica pentru a te comporta normal, cu toate ca ai aflat ca mai ai o zi de trait. Desigur ca am incercat sa arat ce am face in realitate.
Depinde de la cine as afla. Daca as afla de la un om i-as spune sa plimbe ursul pe alte case. Daca as afla de la ceva divin, inger & co n-as crede nimic pentru ca probabil as zice ca a fost un vis.Trebuie sa ma conving singura ca voi muri
Irinna întreabă:
anonim_4396 întreabă: