Doua pachete de ţigari şi o brichetă. În rest ma mai descurc eu cum pot cu mâncatul.Doar o fi ceva si pe insula aia... măcar un bananier
O fotografie cu familia mea, amintirile frumoase, si credinta in DUMNEZEU! dar tu ce ai lua?
Telefonul - ca sa pot asculta muzica si sa imi fac poze
Lotiunea de soare - sa pot sta la plaja
Iar al treilea lucru pe care l-as lua ar fi un baiat- ca sa nu ma plictisesc...
Ms de raspuns... dar nu reusesc. te rog adauga-ma in lista de mess si explica-mi plz.clauddya21.:*
Intrebarea asta am pus-o si eu acum ceva timp )...
pai mi-as lua mancare (sa nu mor de foame), calculatorul (sa nu ma plictisesc... dar sa am si net pe insula )) si un tip dragut (sa am cu cine sa vorbesc si sa nu fie insula foarte pustie )
Telefonul :X fara el nu ies nici pana la magazin
luciu de buze
si o crema pentru protectie solara
...costumul de baie l`as avea pe mine
Daca ar fi sa ajung pe o insula pustie in primul rand mi-as dori sa am cu mine iubita si doi prieteni foarte buni. Fii sigur ca o persoana ajuta mai mult decat orice lucru pentru ca te poate ajuta si fizic si emotional.
Pretenu
Tigarilee
Bricheta
Iar daca ar fi vorba de supravietuire pe mai multe zile as renunta la tigari si la bricheta si mi-as lua haleala(mai ales muraturile)si Cola
Eu mi-as lua un cutit ca sa pot construi un adapost, o poza cu familia mea si un pix si o foaie ca in caz ca voi muri pe insula, sa pot macar sa scriu ceva parintilor mei, sa le spun ce am facut si cat am supravietuit, ca nu o fi pe insula plaja, soare, mancare, magazine, case, hoteluri, etc si sa pot trimit scrisoarea intr-o sticla si s`o arunc in apa si sigur o va gasi cineva!
Tu ce ai lua?
Ma voi sunteti idioti?, ce faci cu telefonul? iti faci 30 de poze, asculti 2 zile muzica, si apoi ce mai faci cu el?, ca se consuma bateria, si in ce il bagi la incarcat?, intr-o banana?
Da, il bagi in... era sa zic eu ceva, (ca sa se alimenteze cu curent).