| xLove a întrebat:

Daca ai avea o zi la dispozitie sa faci ce vrei, si maine sa mori, ce ati face in acea zi?

Eu cred ca i-as spune persoanei iubite cat de mult inseamna pentru mine. I-as demonstra ca fata care el crede ca e "sfanta" e de fapt un mic dracusor.

Răspuns Câştigător
| CandyTetris a răspuns:

Stiu ca suna stupid, de fapt e atat de stupid incat sunt si eu dezamagita de mine; as putea sa calatoresc sa fac un imprumut de la banca si sa-mi cumpar tot ce nu am avut vreodata, sa iubesc nebuneste, sa le spun tuturor in fata exact ce am crezut depre ei probabil insa nu as face decat sa incerc sa ii impac pe cei 4-5 oameni pe care ii iubesc si sa incerc sa ii conving sa imi faca o inmormantare modesta, sa nu isi cheltuie banii se morminte scumpe si pietre funerare.Sec, stiu, dar asta e rapunsul meu onesttongue.

| xLove explică (pentru CandyTetris):

Imi place cum gandesti!

7 răspunsuri:
| Cataliciiii a răspuns:

M-as refugia intr-un loc fara pericole..si asi privi oameni inspaimantati

| Волк a răspuns:

Eu cred ca asi pleca in NewYork fiindca de mult doresc sa ajung in acel oras si in plus sa ma distrez pina la pierderea cunostintei big grin dar ce se refera la tine, crede-ma ca nu ai nevoie de sfirsitul lumii pentru ai dovedi persoanei iubite ca se inseala in privinta altor persoane...

| xLove explică (pentru Волк):

Stiu, insa nu am atata tupeu incat sa ii spun asta. Cred ca daca ar sosi acea zi, nu m-as mai uita in jur si as actiona instantaneu!

| Волк a răspuns (pentru xLove):

Adica hai sa iti explic ceva happy incearca sa intelegi ca cine nu risca nu dobindeste nimic, tu gasesteti puterea de a face acest lcuru, ma refer daca aceea fata te incurca in relatii sau iti face concurenta, pur si simplu tu nu stii cum vor sta lucrurile dupa ce vei face acest lucru, crede-ma ca daca fata aceea este cu adevarat asa cum zici tu, atunci baiatul o sa inteleaga acest lucru si o sa vada ca tu cu adevarat tii la el si il iubesti cu tot sufletul tau happy

| deeaiuta99 a răspuns:

As face tot ce imi trece prin cap si tot ce am vrut vreodata, apoi as pertece ultimele momente alaturi de cei dragi!

| Constantin_Diana_1998 a răspuns:

Eu cu siguranta as sari cu parasutahappy