| Addiction a întrebat:

Daca ai avea ocazia, cu ce vedeta ai incepe o relatie?

14 răspunsuri:
| ChocaholicBi a răspuns:

Pai, vedetele sunt decat o imagine modelata foarte mult de oamenii din spate ( impreasri, case de discuri.etc. ).
Poate ca tie ti-se pare ca este perfrecta la emisiuni, filme etc., dar ea este decat o persoana care modelata de niste oamneii care modeleaza perfrectiunea.
Da, la interviuri pare foarte de treaba si draguta cu toate frazele fake cu '' Imi iubesc fanii in mod egal '' Bla bla.
E greu sa gasesti o vedeta care chiar sa nu minta, aproape inposibil, bine, poate ca la inceput ei fac asta pentru pasiune si fani, dar cand prind gustul banilor devin niste fiinte oribile, pline de fite si figuri contolate de o intreaga echipa.
Crede-ma nu ai vrea sa fii cu nicio vedeta pentru ca toate sunt la fel, prea ocupate pentru a fii cu tine cand ai nevoie de ele.
Imi pare rau, papa wave

| Nastia a răspuns:

Eminem

| Hiroko a răspuns:

Cu Tom Kaulitz de la Tokio Hotel :X il ador :X

| Kristtine a răspuns:

Cu Enrique Iglesiasbatting eyelashes Pentru că e frumos, drăguţ şi are o voce miştoo love struck.

| AlexC a răspuns:

Jenifer Aniston, in tinereturile sale.

| Turquoise a răspuns:

Buna,
Tom Kaulitz...desi nici Efron nu-i de aruncat.

| herbalist a răspuns:

Celia

| maryngeorge a răspuns:

Vedeta sti eu chiar am vorbit cu o vedeta dar chiar nu mi-a placut era extrem de exagerata cu gelozia, si acum nu vreau sa mai am o relatie cu o vedetabig grin

| Missy a răspuns:

Andy Sixxsmug

| xXx3оЛуШкАxXx a răspuns:

Justin Beiber pentru ca e dragut, simpatic si are o voce marfa...xD

| ombladon a răspuns:

Cu nikita laughing

| Piticuuu a răspuns:

Enrique Iglesias :X:X:X Sau poate chiar cu Dominic Howard

| claudiu_4817 a răspuns:

Cu sasa lendero

| Helper1 a răspuns:

Andreea balan :X:X:X