Păi un om care consumă alcool, în primul rând trebuie să știe de la început care este limita lui până nu ajunge să-și facă rău singur. Alcoolul îl bei doar dacă ști sa bei! Cu limită cu măsură și bun simț.
Cât despre melatonina, orice adult ar trebui să citească măcar cel puțin prescripția oricărui medicament care va urma să-l consume, mai ales când vrem să facem o greșeală imensă de a consuma imediată de după alcool orice fel de pastile/pile sau medicamente.
Cel mai bine ar fi ca omul care ajunge să consume în halul ăsta alcoolul, este de stea întins liniștit în pat până adoarme. Eu nu cred ca iar face bine deloc melatonina după atâta băutură.
Pai asta i ca nu mai adoarme. Deci are probleme serioase cu somnul chiar si cand e beat. Si nu doarme mai deloc de ceva timp si e beat intr una. Deci?
Deci nu mai doarme pana cand isi revine din betie, nu mai poate sa doarma atat de mult
Să nu mai consume alcoolul până îl aduce în halul ăsta, să bea cu măsură dacă îi place și dorește să bea alcool.
Trebuie să meargă la medicul de familie săi prescrie pe baza probleme lui de sănătatea orice consideră doctorul lui de familie că lar putea ajuta în privința asta, eu nu pot să-l îndrum către o prescripție medicală, și nici el să nu consume după cum consideră el orice pastile, lar putea afecta serios, sau mai rău de atâta.
Și să bea cu măsură că dacă el va continua să bea în halul ăsta mereu și după se îndoapă după capul lui la băutură cu orice pastile, se otrăvește Doamne Dumnezeule ferește.
Eu mai mult de atâta nu știu ce ar putea face fiindcă mă depășește să-l pot înțelege de ce bea în halul ăsta dacă știe ca are probleme de sănătate atâta de gravă cu somnul și nu se duce la medicul lui de familie, că și melatonina aia poate să-l afecteaze nu știm ce afecte adverse poate avea pentru el.
Nu am nimic cu el din partea mea poate să bea cât îl ține ficatul și rinichi ca bea pe sănătatea lui dar nu în halul se bea el o să-și facă mult rău dacă va continua să mai facă așa.
Andra0987654321 întreabă: