Hmm...pai as alege:Hawaii, si daca nu s-ar putea, as merge in capitala Frantei,(adica in Paris).
Nu potsa ma decid din urmatoarele:
Stratford, Ontario, Canada,
Los Angeles.
Grand Praire, Texas, U.S.A,
Buna. Este o intrebare grea. Sunt multe locuri minunate pe care as vrea sa le explorez, probabil ca as schimba acel bilet pentru O destinatie, cu unul in Jurul Lumii . Este mai frumos sa vezi fiecare coltisor plin cu oameni, decat doar unul. Vreau sa vad traditii, obiceiuri si personalitati de oameni. Dar totusi, sunt 2 locuri in care mi-as vrea sa merg si anume Coreea si Israel. Voi ceda Coreea si merg in Israel, Tara Sfanta.
Tu unde ai merge?
O zi frumoasa!
Pai ..In America..In Franta ..In Egipt sa vad piramidele.In. Londra..In.Belgia ..In Germania dc nu.(Astea doar in tari straine) in tara noastra..Cred ca as prefera Brasovul sau. Timisoara ..Craiova de ce nu? sunt frumoase toate SPER ca te-am,, inspirat''
Eu as merge in hawaii, daca e vara, sau la Paris daca e iarna! Dar sa stii ca nu conteaza unde mergi daca ai langa tine persoanele dragi tie! Poti sa mergi pana in Paris, dar daca esti singur te vei pune jos pe o banca si vei plange pentru ca esti singur in " orasul iubirii ". Sper ca te-am ajutat! Pupici!
FeelingFine întreabă: